Facebook Pinterest Instagram

Soundtrack de vară

În fiecare vară avem câteva piese care se bat pentru titlul de hitul verii. Care sunt cele mai catchy piese sau cele mai elaborate, imediat într-un top marca Civilizația!

Începem cu începutul, remember Robyn artista de origine suedeză? Încă de la primele acorduri ale hitului „With Every Heartbeat”, ne-am dat seama că avem de-a face cu un newcomer foarte talentat. Robyn a lansat în această vară, în colaborare cu Röyksopp un mini album cu piese numai una și una. So, cam așa sună una dintre cele mai tari piese ale momentului!

Artista de origine australiană, Sia revine în topuri cu o piesa Chandelier” și un clip pe măsură featuring Maddie Ziegler o tânără actriță în vârstă de 12 ani.

La doar 22 de ani, Sam Smith e pe culmile succesului. Piesa „Stay With Me” este una emoționantă și are inclusiv o versiune înregistrată alături de Mary J. Blige! Recomandăm cu plăcere atât balada cât și albumul sau de debut, „In the Lonely Hour”.

Tahliah Barnett sau FKA twigs a fost inclusă de Billboard în clasamentul celor „14 artiști pe care trebuie să îi urmărești în 2014 „. Recunoscută pentru un sound aparte cu beat-uri de trip-hop și alternative R&B, „Two Weeks” este cel mai recent single care a fost lansat alături de un clip pe măsură.

Așteptată cu sufletul la gură de către milioane de fani, piesa „West Coast”,  a Lanei Del Rey se bucură de un real succes. „West Coast” a fost ascultată de aproape 2,7 milioane de ori încă de la prima săptămâna de la apariție.

Formația britanică, Coldplay și-a lansat în luna mai cel mai nou album, „Ghost Stories” iar „Magic” este un single demn de luat în seamă pentru titlul de hitul verii 2014!

Cu un vibe ce ne duce cu gândul la Sting, „Maps” este o piesă pop-rock semnată de Maroon 5, pe care te poți bânțui lejer într-un club în aer liber.

Regele muzicii pop se întoarce! Michael Jackson parcă niciodată nu a sunat mai bine…”Love Never Felt So Goo” feat. Justin Timberlake a fost scrisă de Michael Jackson & Paul Anka. Pentru toți fanii M.J, cel de-al doilea album „post-mortem ” este un MUST HAVE!

Hotărât să spargă toate topurile verii, Pharrell Williams lansează hit după hit de pe albumul senzație: „Girl”. De această dată includem piesa „Marilyn Monroe”.

Boom Clap interpretat de Charli XCX (Charlotte Emma Aitchison), este primul single lansat de pe albumul soundtrack al filmului „The Fault in Our Stars”. Boom Clap, este o piesă cu un ritm molipsitor în ton cu zilele senine de vară.

„Ain’t It Fun” este cel de-al patrulea single de pe albumul formației pop punk,  Paramore și cam are toate datele pentru un adevărat imn văratic.

Pe primul loc în topul, US Hot 100, Iggy Azalea feat. Charli XCX cu piesa „Fancy” ne face să ne întrebăm serios dacă a existat vreodată Nicki Minaj…

And that’s all folks! Nu uitați să vă bucurați-vă de vară și să ascultați ce muzică vă face bine la corason!Previous Post

Aqua Water Girl by Asher Moss

Next Post

Backstage Haute Couture Jean Paul Gaultier

Te-ar putea interesa și


More Story

Aqua Water Girl by Asher Moss

Un cuplu deja faimos pentru creativitate și carismă, Asher Moss (aka Basement Fox, fotograful acestor imagini captivante)...