Facebook Pinterest Instagram

We Love Iggy Azalea!

Why we love Iggy Azalea? Pentru că e una dintre cele mai hot și carismatice apariții de pe scena hip-hopului internațional!

Dacă nu ai auzit încă de ea, too bad….familiarizează-te cu talentata rapperiță mai jos!

Cine este Iggy Azalea?

Iggy este o rapperiță din Australia care a debutat cu succes pe piața americană de rap. Deși o parte din fanii săi, o cunosc de pe contul său Instagram pentru formele sale apetisante destul de promovate, Azalea este hotărâtă să spargă toate topurile din America.

Numele său de scenă Iggy, vine de la numele cățelului său din copilărie iar Azalea de la strada pe care a locuit când era copil. Pe artistă o cheamă de fapt.

Iggy a renunțat la liceu la vârsta de 16 ani și s-a mutat în Miami. Părinții lui Azalea nu au avut prea mult de obiectat, întrucât rapperița se descurca și locuia singură deja.

” Să mă mut în State pentru a face carieră mi s-a părut mai puțin riscant decât să rămân în Australia fără job și fără o diplomă,” a declarat ulterior rapperița.

În 2012, Iggy a devenit prima femeie de altă naționalitate care să primească un premiu acordat de revista de hip hop XXL. A reușit această performanță, după ce două dintre clipurile sale homemade au ajuns virale.

Iggy susține rap-ul feminin, adorând-o pe Missy Elliot, Lil’ Kim, Eve, și Foxy Brown, nume ce au dominat și transformat industria în anii ’90.

GIRL POWER IS BACK!

iggy-azalea

iggy-azalea

iggy-azalea

iggy-azalea

iggy-azalea

iggy-azalea

iggy-azalea

iggy-azalea

iggy-azalea

iggy-azalea

Sursă foto&video: youtube.com, pinterest.com

 Previous Post

Staruri NBA citesc mesaje răutăcioase de pe Twitter VIA JIMMY KIMMEL SHOW

Next Post

Carin Wester Primăvară 2014

Te-ar putea interesa și


More Story

Staruri NBA citesc mesaje răutăcioase de pe Twitter VIA JIMMY KIMMEL SHOW

Jimmy Kimmel Live prezintă o ediție specială a rubricii sale "Celebrities Read Mean Tweets," dedicată jucătorilor de NBA! De...