Facebook Pinterest Instagram

Retro Future, Masterclass by Dana Argeșan

Makeup artistul, Dana Argeșan vă invită la un eveniment cu totul special, un masterclass în cadrul Make-Up Fest 2015! Află toate detaliile mai jos:

retrofuture dana Argesan

„Va invit cu mare drag sa participati la acest eveniment organizat de mine in colaborare cu DOUGLAS si TEMPTU.

Reprezentat prin frumusetea glamouroasa a icon-urilor de-a lungul ultimelor decade, curentul „retro” va fi interpretat intr-o maniera originala cu elemente futuriste ce vor completa un look special.

Pentru realizarea acestui concept compus din transformarea a doua variante diferite de interpretari artistice, o sa-l am alaturi de mine pe partenerul meu la studioul HUB 44: Florin Noje (hair stylist).

Pentru prima oara pe piata din Romania se va realiza o demonstratie publica a celui mai inovator airbrush produs de TEMPTU. Renumiti pentru tehnologia flowless cu un finish impecabil, TEMPTU AIR POD este creat in egala masura si pentru profesionistii din domeniul machiajului ce isi doresc performante remarcabile in privinta calitatii. Acest brand este adus de catre Douglas unde este comercializata toata gama de produse Temptu Air Pod.

Taxa de participare este de 250 ron, pret in care este inclus un voucher Douglas in valoare de 100 ron.” – sursa www.visiomakeup.ro

www.visiomakeup.ro
Telefoane: (0722) 200 898, (0721) 222 422
contact@danaargesan.com

retrofuture dana ArgesanSursa foto: facebook.com, www.visiomakeup.roPrevious Post

Machiaj în culori vibrante @ Missoni Primăvară/Vară 2016

Next Post

În culisele show-ului de modă CHANEL Ready-to-Wear Primăvară-Vară 2016

Te-ar putea interesa și


More Story

Machiaj în culori vibrante @ Missoni Primăvară/Vară 2016

Show-urile de modă implică multă muncă în echipă iar produsul finit trebuie să fie perfect! Pe langă ținute și accesorii,...