Facebook Pinterest Instagram

Make-up artist Dana Argeșan, ne invită la un curs de auto-machiaj personalizat

Poate unul dintre cele mai cool cursuri de auto-machiaj, „Visio. Learn to apply make up like a make-up artist” îți oferă șansa să înveți arta machiajului, de la un make-up artist profesionist!

Prin intermediul școlii „VISIO AUTOMAKE-UP”, make-up artist Dana Argeșan ne propune două module, unul pentru tehnica machiajului de zi (light, business) și iar cel de-al doilea, pentru machiajul de seară (eveniment special, ocazie).

O grupă este compusă din maxim 6 persoane, iar un modul costă 160 de euro.

Pe lângă sfaturile Danei, despre completarea trusei de machiaj, fiecare cursantă primește și o fișă personalizată cu produsele și etapele de machiaj recomandate individual.

„Pe parcursul celor doua sedințe, sub directa supraveghere a Danei, fiecare participantă din cele 6, primește sfaturi pentru pregătirea tenului, alegerea paletei de culori pentru machiaj, produsele si ustensilele necesare, aplicarea machiajului pas cu pas, crearea si transformarea diferitelor look-uri, precum și trucuri valoroase pentru punerea în evidență a calităților și mascarea defectelor.” conform site-ului oficial, www.visiomakeup.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursă foto&video: manager.ro, youtube.comPrevious Post

Throwback Thursday: Trecutul de model al lui Channing Tatum

Next Post

5 Piese Must-Have pentru primăvară 2014

Te-ar putea interesa și


More Story

Throwback Thursday: Trecutul de model al lui Channing Tatum

Înainte ca Channing Tatum să fie un celebru actor de la Hollywood, era un model ce debuta pentru prima oară în show-ul...