Facebook Pinterest Instagram

Zoey + Jasper, prietenia dintre un maidanez și un bebeluș

Grace Chon este o mamă devotată și un fotograf talentat, specializat pe imagini de lifestyle și portrete cu staruri și animalele lor. Printre clienții săi se numără publicații cunoscute, edituri, celebrități, show-uri tv și agenții de publicitate.

Zoey + Jasper este un proiect fotografic cu totul special, care vorbește despre relația de prietenie dintre cățelușa Zoe și Jasper, bebelușul său în vârstă de un an.

Mai multe despre Zoey:
Zoey este un maidanez în vârstă de 7 ani, salvat din Taiwan. Cățelușa adoră drumețiile, să alerge după veverița sa de jucărie, să mănânce firimiturile de pe jos și binențeles că îl iubește pe Jasper.

Mai multe despre Jasper:
Jasper este un bebeluș chinezo-corean, în vârstă de un an din Los Angeles. Iubește să iasă la plimbare, să mănânce clătite și chiftele sau iaurt cu cereale. Iar Zoey și Maeby, sunt prietenii săi lățoși cei mai buni.

Zoey and Jasper

Zoey and Jasper

Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper Zoey and Jasper

Zoey and Jasper

Sursă foto: zoeyandjasper.tumbrl.com

 Previous Post

Chloé Resort 2015

Next Post

KIT HARINGTON a pozat pentru GQ

Te-ar putea interesa și


More Story

Chloé Resort 2015

Poziționată la periferia Parisului, Villa Savoye a arhitectului elvețian Le Corbusier și creată în stilul modernist...