Facebook Pinterest Instagram

Wish List pentru el |Toamnă 2014

Massimo Di Felice, editor de modă la revista Swide ne propune un wish list pentru bărbați inspirat din colecția Dolce & Gabbana pentru toamnă 2014. Iată câteva din must have-urile acestui sezon!

Noul T-shirt

În colecția Dolce & Gabbana, tricoul nu este unul convențional. Clasicul t-shirt de acum revine cu imprimeuri înflorate și portrete cu sfinți, broderii și motive „pied de poule”. Imprimeurile în stilul Prințului de Wales se regăsesc și ele.

must have 2014

Cămașa de băiat de altar

Păstrând linia de oversize, nimic cambrat, camașa de băiat de altar este și ea un must have. Inspirată din veșmintele sacre pe care le poartă băieții de altar, tipul acesta de cămașă cu mâneca trei sferturi și aplicații manuale din dantelă este o piesă vestimentară pentru ocazii speciale.

must have 2014

Broderiile

Broderia punct în cruce este deja un clasic Dolce & Gabbana. Gândită special pentru accesorii, paltoane și blazere, acest tip de broderie este bogată în culori și modele. Printre piesele de rezistență nominalizăm paltonul și pantofii Dolce.

must have 2014

Sursă foto: Dolce&Gabbana, Swide.com, googleimagesPrevious Post

Home Design: Covoare suprapuse

Next Post

Dezumanizarea și factura

Te-ar putea interesa și


More Story

Home Design: Covoare suprapuse

Covoarele suprapuse sunt poate cel mai hot trend în materie de design interior. Dacă vrei să obții un aspect modern poți...