Facebook Pinterest Instagram

VIA DACĂ pe repeat

Am auzit pentru prima oară sound-ul VIA DACĂ  pe canalul de youtube a lui Joss Stone. Piesa „Paparudă Rudă” semnată de talentații muzicieni a fost inclusă în turneul „Total World Tour” al artistei.

Te încurajez să asculți toate piesele VIA DACĂ sunt absolut magice!

 ABONEAZĂ-TE LA CANALUL DE YOUTUBE VIA DACĂ, AICI!

Mai multe despre VIA DACĂ:

formatie via daca

VIA DACĂ – SURSA FACEBOOK.

Via Dacă este o trupă de la Chișinău care amestecă motivele și vibrațiile arhaice cu forme și abordări noi, transpuse în sunet acustic, combinat cu elemente electronice. Muzica lor își face cale prin folklor, poezie populară, colind, descântec, poliritmie, indie rock, alternativ și incantație.
Trupa apare la începutul anului trecut, reunind muzicieni cu un parcurs artistic variat. Membrii sunt Iulia Panici (voce, chitară), Sandu Cordonean (clape, chitară), Dan Brumă (chitară), Iulian Ursu (tobe, percuție), Cristi Chiaburu (chitară bas).
Via Dacă a reușit într-un an să evolueze în majoritatea festivalurilor de muzică notorii din Moldova, a avut apariții în Canada și România. Primul său EP a fost lansat în toamnă, care include și piesa Paparudă, devenită populară pentru semnătura sa unică. – SURSA FACEBOOK 


Previous Post

ART SAFARI 2018

Next Post

Cărturești Playground:Festival de joc și joacă în grădina secretă

Te-ar putea interesa și


More Story

ART SAFARI 2018

Am fost la ART SAFARI 2018: