Facebook Pinterest Instagram

Ubikubi lansează noua colecție de mobilier, lămpi și accesorii pentru casă

Ubikubi(brand 100% românesc de design și mobilier smart contemporan) își lansează o nouă colecție de mobilier, lămpi și accesorii pentru casă în cadrul Romanian Design Week!

lansare ubikubi romanian design week

Bends by Dragos Motica Sursă foto: facebook.com

Lansarea colecției Ubikubi va avea loc pe 26 Mai, orele 18:00 în grădina Casei Universitarilor. Această oază verde din centrul Bucureștiului va fi transformată într-un spațiu de joacă și descoperire, unde invitații vor face cunoștință cu cele nouă obiecte noi lansate de către designerii colaboratori Dragos Motica, Ruxandra Sacaliș, 201 Design Studio, Anca Fetcu Lupu, Eliza Yokina și Alexandru Ionita.

Mai multe despre eveniment:

Pregătim o instalație interactivă care să suprindă orice curios, amplasăm mese de ping-pong și ținte de darts pentru a distra orice plicticos, animăm atmosfera cu muzică bună și free drinks, iar la finalul serii premiem unul dintre norocoșii ce se va înscrie la tombola noastră cu premii oferite de Ubikubi, Jazz Pong și Urban Monkey. – sursa facebook.com

Evenimentul este susținut de Romanian Design Week, Ekero Concept, JAZZ PONG, urban monkey, AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Ghirlande Luminoase, Holver Romania, Augmented Space Agency și Aramis Feeling.

lansare ubikubi romanian design week

Sursă foto: facebook.comPrevious Post

Atribut, genți cu design contemporan

Next Post

ROMANIAN DESIGN WEEK 2016

Te-ar putea interesa și


More Story

Atribut, genți cu design contemporan

Atribut este un brand de design lansat în 2015 care își propune să experimenteze cu formele, texturile și materialele...