Facebook Pinterest Instagram

Top 7 cele mai scumpe nefolositoare lucruri din lume

Dacă n-ai ce să faci cu banii iar pe lista ta de priorități nu se află vreun plan despre cum să salvezi planeta…atunci înseamnă că următorul top cu cele mai scumpe și nefolositoare obiecte din lume să ți se pară justificabil!

1. Cea mai scumpă jucărie din lume

Compania de bijuterii Ginza Tanaka (Japonia) și producătorul de jucării Bandai Co. au lansat pe piață propria lor versiune a robotului Gundam. Gundam este personajul principal al celui mai lung și popular anime din Japonia. Robotul este confecționat din platină pură și costă 41.468 de dolari.

Most-Expensive-Toys-In-The-World-Gundam-Fix-Platinum-Toy-Robot

2. Cel mai scump pliculeț de ceai

PG Tips (companie britanică care se ocupă cu producția de ceai) alături de Boodles (companie de bijuterii) au lansat cu ocazia celor 75 de ani de existență PG Tips un pliculeț de ceai cu diamante. Decorat cu 280 de diamante, pliculețul este handmade si ajunge la impresionantă sumă de 14.000 de dolari.

cele mai scumpe nefolositoare lucruri din lume

3. Cel mai scump televizor din lume

LCD TV Yalos Diamond este considerat cel mai scump televizor din lume și costă 130.000 de dolari. Plasma este decorată cu briliante (20 karate). De ce să îți cumperi o casă când poți să ai un televizor Yalos?

cele mai scumpe nefolositoare lucruri din lume

4. Cea mai scumpă minge de cricket din lume

La Cupa Mondială de Cricket din 2007, organizatorii s-au gândit să premieze cei mai bun jucători cu câte o minge de cricket decorată cu 5728 de diamante. O minge de cricket acoperită cu diamante a ajuns la fabuloasa sumă de 68.500 de dolari.

cele mai scumpe nefolositoare lucruri din lume

5. Cea mai scumpă tequila din lume

În 2006, compania Tequila Ley.925 a vândut o sticlă de tequila din platină și aur alb unui colecționar din Mexic la prețul de 225.000 de dolari. Băutura avea o vechime de șase ani si era făcută 100% din suc agave. Compania a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai scumpă sticlă de alcool din lume. Sticla are 3,6 kilograme de platină pură și 6.400 de diamante de 415 carate.

cea mai scumpa tequila din lume

7. Cea mai scumpă geantă

Hermes Birkin Bag by Ginza Tanaka este una dintre cele mai scumpe genți din lume. Prezentată în 2007 în cadrul unei prezentări de modă din Tokio, geantă este creată din platină pură și decorată cu 2,182 de briliante (208 karate). Prețul genții este de 1, 630,000 de dolari.

cea mai scumpa geanta din lume

7.  Cea mai scumpă pizza din lume

Cea mai scumpă pizza din lume se numește Pizza Louis XIII, costă 12,000 de dolari  și durează 72 de ore pentru preparare. Dacă vrei să comanzi Pizza Louis XIII atunci pregătește-te să primești la tine o armată de oameni care vor lucra la ea (printre care Chef Renato Viola, un ajutor de bucătar și un somelier). Pizza se servește cu coniac Remi Martin și șampanie Krug Clos du Mesnil. Pizza Louis XIII conține trei tipuri de caviar, homar din Norvegia și Cilento, mozzarella di bufala și foarte puțină sare de mare roz din Australia (lacul Murray).

cea mai scumpa pizza din lume

Sursa foto: googleimages.comPrevious Post

Cristina Săvulescu: Mad Madame SS 2016

Next Post

Rădăcinile indentității în viziunea lui Miguel Vallinas

Te-ar putea interesa și


More Story

Cristina Săvulescu: Mad Madame SS 2016

Descoperă Mad Madame SS 2016, cea mai recentă colecție semnată de brandul Cristina Săvulescu! Vezi câteva imagini...