Facebook Pinterest Instagram

Top 7 cele mai grozave filme cu Audrey Hepburn

Chiar și astăzi Audrey Hepburn rămâne una dintre cele mai admirate și iubite actrițe care a trăit vreodată. Elegantă și fragilă, Audrey a jucat în filme minunate care au făcut istorie!

Printre filmele clasice cu Audrey Hepburn este imposibill să nu te îndrăgostești măcar de un personaj jucat de această talentată acriță. Deși ne-a fost foarte greu să alcătuim un top cu cele mai grozave filme, am făcut totuși o selecție care sperăm noi, să deschidă apetitul pentru filmele de altă dată.

1. SABRINA

Suntem de părere că SABRINA rămâne unul dintre cele mai importante filme în care a jucat Audrey Hepburn. Alături de Humphrey Bogart și William Holden, SABRINA este un o comedie romantică pe care o recomandăm cu încredere!

2. Breakfast at Tiffany’s

Când vorbești de Audrey Hepburn, te duci cu gândul instantaneu la Holly Golightly, personajul principal din Breakfast at Tiffany’s. Cu desăvârșire cel mai faimos rol al actriței, Holly Golightly este o socialite din New York cu un trecut întunecat.

3. Charade

Un alt clasic pentru fanii lui Audrey, Charade este considerat „cel mai grozav film Hitchcock  care nu a fost regizat de Hitchcock ”. Charade este un film de suspans cu numeroase intrigi.

4. How to Steal a Million

De departe un must-see, How to Steal a Million este o comedie romantică cu Audrey și Peter O’Toole. Nicole personajul pe care îl joacă Hepburn trebuie să fure o sculptură de Cellini dintr-un muzeu din Paris alături de fermecătorul O’Toole.

5. Roman Holiday

În Roman Holiday, Hepburn joacă rolul unei prințese în căutarea adventurii. În timp ce vizitează Roma, Prințesa Ann fuge de  însoțitorii ei și  pornește într-o adventură alături de Joe Bradley, interpretat de Gregory Peck.

6. My Fair Lady

My Fair Lady  spune povestea unei tinere ciudate dar adorabile, Eliza Doolittle care este învățată de un profesor de fonetică cum să devină o lady. Dacă ești fanul genului, My Fair Lady este un muzical de excepție!

7. Funny Face

Un duo imbatabil, Audrey Hepburn și Fred Astaire. Ms. Jo Stockton este o bibliotecară care ajunge model internațional. Funny Face este un film care se derulează rapid fară să plictisească!

Sursă foto: Google images
Sursă video: YoutubePrevious Post

Robyn și Volvo Drive-E

Next Post

COLECȚIE JULIA SEEMANN: Another Composition

Te-ar putea interesa și


More Story

Robyn și Volvo Drive-E

Două dintre cele mai importante branduri suedeze, Robyn și Volvo celebrează Suedia! Poate una dintre cele mai originale...