Facebook Pinterest Instagram

Top 5 colecții pentru sezonul de toamnă 2017 ready-to-wear

Thom Browne a acordat o atenţie aproape neobişnuit de intimă acestei colecţii. Focusul a fost pe materiale. Tendinţa către conservatorism este ascunsă sub delicateţea detaliilor. Pantalonii cropped, blana, încălţările ce amintesc de patinele de gheaţă, pinguinul ca tematică a show-lui au radiat căldură şi au dat dovadă de un efort conceptual de admirat.

Oscar de la Renta ne încântă cu rochii de ocazie, paltoane, accesorii metalice, blănuri, culori vii şi puternice. Accente metalice şi dungi, jocul alb-negru şi catifeaua menţin eleganţa brand-ului.

Marchesa ne duce în atmosfera de red-carpet. Fastul satinului, accente de blană, broderii şi rochii lungi din catifea ori jacquard înflorat, detaliile metalice, franjurii şi culorile curcubeu duc gândul la vechiul glamour al Shanghai-ului. Toate ţinutele îşi aşteaptă Oscarul care este după colţ.

Rosie Assoulin se foloseşte de jocuri ale broderiei colorate, ale volumelor, ale imprimeurilor şi carourilor. O colecţie jovială, capricioasă, presărată cu fantastic. Suprarealism inspirat din home-decoreting (tocuri de lemn şi detalii care trimit la canapelele Chasterfield). Fundamentul colecţiei: craft-ul!

Proenza Schouler întrepătrunde accente metalice cu materiale roşii, negre sau albe, pliseuri de piele cu top-uri fără umăr, blana cu pielea, dungile curbate cu transparentul. O colecţie lăcuită şi accesorizată cu catarame D-ring.

Sursa foto: wwd.com,Previous Post

Decorațiuni de Paști pentru casă

Next Post

The Institute lansează ideea primului cartier creativ al Bucureștiului

Te-ar putea interesa și


More Story

Decorațiuni de Paști pentru casă

Sărbatorile Pascale sunt un prilej minunat pentru a pune în practică câteva idei drăguțe pentru decorarea casei! Așadar...