Facebook Pinterest Instagram

Top 5 cele mai impresionante dansuri la bară

Chiar dacă pentru mulți dansul la bară este asociat cu un moment deocheat, ei bine nu este întotdeauna așa. Vă prezentăm un top 5 cu cele mai impresionante dansuri la bară din diferite competiții internaționale!

1. Prima dansatoare la bară pe care v-o prezentăm și una dintre cele mai talentate din lume este Jenyne Butterfly, originară din Washington. Cu un backround solid în gimnastică, Jenyne este campioana primului Campionat al Federației de Dans la Bară al SUA și posesoarea medaliei de argint la campionatele mondiale. În palmaresul personal enumerăm show-uri de acrobație alături de Cirque du Soleil, apariții alături de artiști consacrați precum Dragone, Tiesto, David Guetta, Paul Oakenfold dar și coperte pentru reviste populare.

2. Felix Cane este o atletă de excepție, instructor de dans la bară și fost acrobat pentru Cirque du Soleil. În 2006 Felix obține titlul mondial pentru prestația ei impecabilă.

3. V-o prezentăm pe Porsche, câștigătoarea concursului  Miss Pole Dance Australia 2013. Porsche a studiat baletul clasic de la vârsta de 5 ani iar mai apoi a luat cursuri de dans contemporan la Universitatea din Cape Town din Africa de Sud și la Școala de Dans Rambert din Londra. Pentru o perioadă a fost prim balerină a centrului de balet Cape Town. În 2001 Porsche se mută în Sydney unde devine profesoară de balet și Pilates. Pasionată de tot ce înseamnă exerciții de recuperare și corectare, Porsche se apucă de studiul anatomiei cu fizioterapeuți.

Primul contact cu dansul la bară îl are în 2005 când vede pentru prima oară un performance de acest gen. Din primele minute Porsche se decide să practice noul sport.

Momentan Porsche a luat locul I la concursul de dans la bară din Australia și predă lecții de dans și Pilates.

4. Marion Crampe s-a născut în 1983 în Lourdes, France și și-a început cariera în dans de mică cu balet clasic și jazz ca mai apoi să ajungă la street jazz și hip hop. Pasionată de tot ce înseamnă dans, în 2009 se înscrie în prima competiție de dans la bară din Franța unde iese pe locul al doilea. În 2010 este invitată la concursul POLE ART din Stockholm, iar în luna octombrie același an devine profesoară la Studioul de Dans la Bară din Milano.

Manuela Carneiro este coregraf și intructor de dans. Manuela a început să danseze la bară în 2007 iar în 2008 a devenit vice campioană. E cunoscută pentru colaborarea ei cu coregraful Bruno Marignan asociat al Companiei de dans pariziene « Let’s Dance ».

5. Poate una dintre cele mai grațioase și elegante dansatoare la bară, Anastasia Skukhtorova se evidențiază ca o prezență puternică în elita acestui sport. La doar 23 de ani are un palmares impresionant, printre care enumerăm: cupa mondială 2012/2011, locul 2 la competiția POLE ART, finalistă la Campionatul Mondial de Dans la bară din 2010/2011, titlul pentru cea mai bună dansatoare la bară din Rusia 2009/2010.

Anastasia dansează la bară din 2008.

Sursă foto&video: googleimages, youtube.comPrevious Post

Dancing Queen: Coco Rocha

Next Post

TIGI prezintă un păr superb

Te-ar putea interesa și


More Story

Dancing Queen: Coco Rocha

Despre top modelul canadian Coco Rocha avem numai laude, multitalentata Coco își uimește de fiecare dată admiratorii! Fie...