Facebook Pinterest Instagram

Top 3 piese vestimentare perfecte pentru luna august

August o să rămână întotdeauna luna mea preferată de vară. Deși încă e destul de cald afară, în fiecare început de august mă trezesc căutând prin magazine, ba după o jachetă subțire, ba după o pereche cool de cizme.

După ce am purtat aprope toată vara rochii și sandale, a venit momentul pentru articolele de toamnă. Dacă ai nevoie de un pic de inspirație pentru câteva piese vestimentare de tranziție, iată o parte din must-have-urile mele pentru această lună!

Jacheta Statement

Ador jacheta statement și îmi place la nebunie să o combin cu piese cât mai simple. Look-ul cozy parcă se potrivește cel mai bine toamna.

jacheta statement

1. Jachetă scurtă PINKO 2. Jachetă KENZO 3. Jachetă stil kimono by WAREHOUSE 4. Blazer din mătase cu mărgele și paiete, Alice + Olivia  5. Jachetă cu model tribal, Emilio Pucci 6. Jachetă oversize vintage, Comme des Garcons

jacheta statement

jacheta statement

jacheta statement

Cizme peste genunchi cu aspect vintage

Destul de pretențioase, cizmele peste genunchi m-au atras întotdeauna. Always în căutarea unei perechi perfecte, sezonul acesta merg cel mai bine cu lungimi mini.

cizme lungi

cizme lungi

cizme lungi

Tricotaje lejere

Fără un pulover chic efectiv nu se poate! Mizez pe modelele cu ochiuri lejere & complicate și texturi aerisite în tonuri nude sau pastel.

tricotaje

tricotaje

tricotaje

tricotaje

tricotaje

tricotaje

tricotaje

Sursă foto: pinterest.com, googleimages

 

 Previous Post

Fashion Film: Roshambo

Next Post

Best Cat Eye Make-Up Tutorial by Charlotte Tilbury
More Story

Fashion Film: Roshambo

"Roshambo" este un scurt metraj prezentat de Free People, despre doi iubiți care se reîntâlnesc pe străzile Brooklyn-ului. Christopher...