Facebook Pinterest Instagram

Top 10 pagini Facebook pe care să le urmărești

Alături de Pinterest, Instagram sau Twitter, Facebook rămâne una dintre principalele surse de inspirație și informație. Din acest motiv ne-am gândit să facem un top 10 al celor mai interesante pagini Facebook la care ai putea să te abonezi.

 1. Diane Pernet Presents: A Shaded View On Fashion Film

ASVOFF (A Shaded View on Fashion Film

Pagina de facebook Diane Pernet Presents: A Shaded View On Fashion Film, este pagina oficială a festivalului de film ASVOFF ( A Shaded View on Fashion Film) înființat de Diane Pernet, blogger și critic de modă.

Dacă te interesează știri proaspete din lumea modei și scurtmetraje inedite dă un like.

2. Queen Marie of Romania

regina maria

Queen Marie of Romania, așa cum bine presupui este o pagină în memoria Reginei Maria a României.

Aici poți găsi informații, fotografii de excepție cu familia regală dar și documente precum: Scrisoarea Reginei Maria către Prințul Carol sau Decembrie 1918, prin ochii Reginei Maria.

 

3.  The Jealous Curator

the jealous curator

„Sunt un curator care este inspirat și un pic gelos pe operele de artă contemporană” este doar o scurtă descriere în secțiunea despre pagina The Jealous Curator.

Curios să descoperi artiști și expoziții noi prin prisma The Jealous Curator, atunci abonează-te cu un simplu like.

4. Fashion Grunge Blog

fashion grunge blog

Lansat în 2008, Fashion Grunge Blog este un spațiu dedicat curentului grunge. Descoperă muzică fidelă genului, editoriale foto inspirate de grunge și style icons.

Kurt Cobain trăiește!

5. La Blouse Roumaine

la blouse roumaine

„La Blouse Roumaine promovează IA ca brand de țară al României. Pe 21 ianuarie 2013, La blouse roumaine a propus ca ziua de 24 iunie 2013, Sânzienele, să marcheze prima celebrare a IEI românești sub denumirea de ZIUA UNIVERSALA A IEI. Evenimentul s-a bucurat de un succes imens, fiind sărbătorit pe 6 continente, în peste 50 de țări din lume.” sursă citat, facebook.

Descoperă frumusețea portului românesc doar pe La Blouse Roumaine!

6. Arhitectură tradițională românească

arhitectura traditional romaneasca

Administrată de arh. Liliana Chiaburu, Arhitectură tradițională românească este o pagină dedicată arhitecturii tradiţionale. Descoperă frumusețea caselor românești!

Arhitectura tradiţională te ajută să te regăseşti pe tine însuţi, te odihneşte, te bucură. Este o constatare nu doar a mea, ci şi a multora dintre cei care au avut ocazia să întâlnească un astfel de spaţiu.- citat de pe atelieruldearhitectura.blogspot.ro.

7.  Michal Pudelka

michal pudelka

Michal Pudelka este un fotograf interesant originar din Bratislava, care se ocupă cu tot felul de proiecte captivante. Dacă te pasionează fotografia și editorialele de fashion, Michal Pudelka este unul dintre acei artiști pe care nu vrei sa îi ratezi.

8. La Belle Critique

la belle critique

Înființat de Alexandra Raţi, La Belle Critique este pagina de facebook a blogului cu același nume, un blog fresh despre modă, cultură și artă.

  La Belle Critique nu înseamnă doar modă. Prin intermediul acestei platforme doresc să promovez tinere talente, oameni care au un cuvânt de spus. La Belle Critique este şi un spaţiu destinat criticii (de calitate): frumos sau mai acid, depinde de situaţie. Îmi asum tot ceea ce scriu aici. Cineva spunea că: “în loc să criticăm mai bine am construi ceva nou“. Dar cum putem să construim ceva nou dacă nu putem distinge între rău şi bine sau între kitsch şi simplitate…? Iată ce înseamnă critica frumoasă.- citat de pe alexandrarati.wordpress.com

9. Amazing Cotroceni

amazing cotroceni

Dacă străzile Herescu, Odebenaru, Turnescu, Davila, Lister, Petrini, Iatropol, Marinescu, Bagdasar, Pasteur, sau Joliot-Curie îți sună familiar atunci înseamnă că o să îți placă Amazing Cotroceni, o pagină care te invită în atmosfera boemului cartier Cotroceni.

10. We Sinful Women

we-sinful-women

We Sinful Women este o pagină pe care am descoperit-o recent și care își propune să aducă în prim plan femei celebre care au schimbat cumva cursul istoriei.

Jackie (Bouvier) Kennedy Onassis, Brigitte Bardot sau Contesa di Castiglione, pe toate le găsiți aici în imagini de colecție și materiale video interesante.

Sursă foto: facebook.comPrevious Post

Home Inspiration: Alb imaculat

Next Post

Seara de poezie: Nora Iuga și Adela Greceanu

Te-ar putea interesa și


More Story

Home Inspiration: Alb imaculat

Când mă gândesc la alb, mă gândesc la un alb imaculat. Iar Coco Chanel a rezumat perfect acest sentiment! Women think...