Facebook Pinterest Instagram

Top 10 momente de pe ecran cu Meryl Streep

Încă de la primul său rol în 1977, Meryl Streep a reușit să-și lase amprenta în lumea pretențioasă a Hollywood-ului. Câștigătoare a 3 premii Oscar și nominalizată de 17 ori de către Academia Americană de Film, Streep rămâne o prezență umilă și elegantă.

Printre cele mai importante momente ale talentatei actrițe, Hunger Tv a alcătuit un top 10 cel puțin interesante:

Kramer vs Kramer (1979) : Povestea sfâșietoare a unei familii dezbinate în urma unui divorț dureros. Având-l ca partener pe Dustin Hoffman, Meryl face rolul vieții ei jucând-o pe Joanna o mamă care își părăsește soțul și fiul.

Doubt (2008): În rolul unei măicuțe extrem de severe Aloysius Beauvier. Acțiunea se petrece într-o școală catolică unde preotul supraveghetor are o relație cu unul dintre elevii de culoare.

Musicalul Mama Mia (2008)


Julie and Julia (2009): Streep joacă rolul lui Julia Child, chef american, scriitoare și personalitate tv, în comedia-dramă pentru care a fost nominalizată la Oscar.

The Iron Lady (2011): Streep face un rol magistral intrând în pielea personajului lui Margaret Thatcher.

The Devil Wears Prada (2006): Jucând-o pe Miranda Priestly, un personaj fictiv din lumea modei din New York bazat pe celebra Anna Wintour.

Death Becomes Her (1992): O comedie neagră unde joacă alături de Goldie Hawn și Bruce Willis.

Silkwood (1983): Film bazat pe o poveste adevărată, Meryl o interpretează pe Karen Silkwood.

The Hours (2002): Având o distribuție impresionantă, The Hours este un film de Oscar cu roluri memorabile.

Out of Africa (1985): Un alt film clasic în care Meryl Streep este o scriitoare daneză, Karen Blixen-Flecke. Denys Finch Hatton este interpretat de nimeni altul decât Robert Redford.

Sursă video: hungertv.comPrevious Post

Top 5 piese clasice pentru petrecerea de Crăciun

Next Post

Iggy Azalea: Slo

Te-ar putea interesa și


More Story

Top 5 piese clasice pentru petrecerea de Crăciun

În fiecare an se organizează petreceri de Crăciun. Iar în fiecare an, soundtrack-ul de pe fundalul evenimentului în cauză...