Facebook Pinterest Instagram

Top 10 filme de sărbători

Există filme care ne duc imediat cu gândul la Crăciun, How the Grinch Stole Christmas, While You Were Sleeping, Elf sau clasicul Die Hard. Așa că ne-am propus să facem o listă cu 10 filme de sărbători pe care le vei revedea sau de ce nu, le vei viziona pentru prima oară cu mare plăcere!

1. Edward Scissorhands

Un film clasic al maestrului Tim Burton. Edward Scissorhands e un basm suburban amplasat într-un decor incredibil de fantezist. Edward Scissorhands, o peliculă superbă, excentrică și obsedantă a maestrului american al fantasticului, e o poveste în care Edward trebuie să-și găsească locul nu numai în lumea ironica și suprarealistă a micii comunități în care ajunge să locuiască….

2. 8 Femmes

Franța,1950. Un conac izolat, în mijlocul unui peisaj înzãpezit, de țarã. O familie reunitã în preajma sărbătorilor de iarnă… Anul acesta însă, Crăciunul nu va mai fi la fel: capul familiei, singurul bărbat printre cele opt femei din casă, a fost ucis. De vină nu poate fi decît una dintre ele, mereu aflate în preajma lui. Să fie puternica lui soție? Sau cumnata necăsătorită? Poate zgîrcita sa soacră… Să fie vorba despre camerista obraznică, ori de loiala menajeră? Suspecte sunt chiar și cele două tinere fiice ale sale.

Opt femei. Toate suspecte. Fiecare are un motiv. Fiecare are cîte un secret. Opt femei. Frumoase, furtunoase, inteligente, senzuale si primejdioase…
Una singurã este vinovata. Care?

3.  Batman Returns (1992)

Regizat de Tim Burton, filmul este o continuare a filmului lui Burton – Batman (1989) și îi prezintă pe Michael Keaton în rolul principal, Danny DeVito în rolul Pinguinului și Michelle Pfeiffer ca Femeia-pisică.

 

4. Bridget Jones’s Diary

Povestea se concentrează asupra lui Bridget,  o femeie de 30 de ani, singură, în căutarea dragostei prin confuzia unei lumi post feministe. Ambițiile ei sunt puține: ar vrea să slăbească și să găsească dragostea adevărată- dar sunt aparent irealizabile. Viața sa romantică este în stadiul de criză perpetua. La începutul noului an, Bridget decide că a venit timpul să preia controlul asupra vieții ei și începe să țină un jurnal.

5. The Hudsucker Proxy

Când Waring Hudsucker, directorul importantei corporații de success Hudsucker Industries, se sinucide, consiliul condus de Sidney Mussberger (Paul Newman), pune la cale un plan viclean angajându-l pe cel mai puțin pregătit om, Norville Barnes (Tim Robbins).

6. Noel

O distribuţie de primă mână (Susan Sarandon, Penelope Cruz, Robin Williams, Paul Walker, Alan Arkin) îşi uneşte eforturile pentru această colecţie de poveşti intersectate, avându-i în centru pe câţiva newyorkezi singuratici care se trezesc că au nevoie unul de altul, chiar de ajunul Crăciunului.

7. Serendipity

Într-o aglomerată zi de cumpărături din iarna lui 1990, Jonathan Trager o întâlneşte pe Sara Thomas. Doi străini în New York, drumurile lor se întretaie odată cu goana nebună după cadouri de Crăciun, iar ei cad victime unei puternice atracţii reciproce. Deşi fiecare are deja câte o relaţie cu altcineva, Jonathan şi Sara îşi petrec seara hoinărind prin Manhattan, fără măcar să-şi ştie numele. Dar, când seara se sfârşeşte, cei doi sunt obligaţi să facă următorul pas. Jonathan îi cere numărul de telefon, dar Sara sugerează să lase mai bine soarta să decidă asupra viitorului lor.

8. Un Conte de Noël

Un conte de Noël este o „comedie/dramă”, care urmărește în centru atenției, familia Vuillard și situațiile tragice cu care se confruntă. Regia de Arnaud Desplechin, cu: Catherine Deneuve, Jean-Pierre Roussillon, Mathieu Amalric, Anne Consigny, Chiara Mastroianni, Melvil Poupaud, Emmanuelle Devos.

9. Bad Santa

Bad Santa, este povestea a doi escroci care pleacă într-o excursie prin magazine îmbrăcați ca Moș Crăciun și elful său. Cei doi plănuiesc să jefuiască fiecare instituție prin care trec.

10. Trapped in paradise

Filmul este o comedie spumoasă care îi are în rolurile principale pe Nicholas Cage, Dana Carvey și Dave Firpo. Acțiunea îi urmărește pe cei trei infractori care jefuiesc o bancă chiar în Ajunul Crăciunului. Lucrurile se complică iar aceștia rămân blocați în orașul cu pricina, fiind asediați de amabilitatea locuitorilor.

Sursă foto&video: googleimages, youtube.comPrevious Post

Artist tatuator: Kat Von D

Next Post

Cara Delevingne ne urează sărbători fericite alături de TOPSHOP

Te-ar putea interesa și


More Story

Artist tatuator: Kat Von D

Kat Von D este unul dintre cei mai cunoscuți artiști tatuatori de la Hollywood. Faimoasă pentru show-ul său de reality,...