Facebook Pinterest Instagram

Top 10 cele mai fantastice romane deocheate pe care nu trebuie să le ratezi

Cărțile erotice există de când lumea și pământul iar subiectele taboo precum: adulterul, incestul, sadomasochismul sau pedofilia continuă să stârnească atât fascinație cât și repulsie.

Deși mulți se feresc să recunoască că au lecturat acest gen de cărți, astăzi eroticul se bucură de un real succes pe rafturile librăriilor de pretudindeni. Dacă ți-ai deschis până acum apetitul pentru acest gen de literatură și ai citit măcar o parte din  clasicele Lolita, Anais Nin, Marchizul de Sade chiar și trilogia Fifty Shades ei bine înseamnă că ești pregătită pentru nivelul următor…și anume top 10 cele mai non-tradiționale romane deocheate out there!

Ada, or Ardor: A Family Chronicle by Vladimir Nabokov

Ada, or Ardor: A Family Chronicle by Vladimir Nabokov

Unanim considerat o capodoperă a prozei americane din a doua jumătate a secolului XX, romanul Ada Sau Ardoarea. O cronică de familie este povestea de dragoste dintre adolescenții Van Veen și Ada Veen. Iubirea lor precoce, vijelioasă, incestuoasă – Ada și Van sînt veri primari (dar au același tată, pe Demon Veen) – se consumă la Palatul Ardis și în parcul acestuia, un fel de Eden de care cei doi adolescenți cu un apetit sexual, o imaginație și o inteligență ieșite din comun se îndeparteaza treptat.

„Deopotrivă basm, epopee, tratat filosofic despre esența timpului și catalog erotic, Ada Sau Ardoarea este creația supremă a unei imaginații incandescente.” (Publishers Weekly)

Tipping the Velvet by Sarah Waters

Tipping the Velvet by Sarah Waters

Sarah Waters s-a născut în 1966, în Pembrokeshire, Wales. A studiat literatura engleză la Universitatea din Kent și Universitatea din Lancaster, apoi a lucrat în diverse biblioteci și librării, înainte să-și ia doctoratul în literatura engleză, cu specializarea literatură istorică gay. A publicat articole pe teme de gen, sexualitate și istorie. În timp ce își scria teza de doctorat, a făcut o pasiune pentru viața la Londra în secolul al XIX-lea și a început să scrie un roman, Tipping the Velvet, despre un cuplu feminin care încearcă să dea lovitura pe scenele de music-hall ale epocii victoriene.

„Tipping the Velvet” a fost respinsă de nu mai puțin de zece edituri și abea a 11-a și-a asumat riscul de a o publica.

The Epicure’s Lament by Kate Christensen

The Epicure’s Lament by Kate Christensen

The Epicure’s Lament, este o carte construită ca un jurnal. Hugo este personajul principal care suferă de o boală incurabilă și care scrie mai erotic despre mâncare decât o face despre femei. Flirtează cu plăcere cu casiera mai plinuță de la magazin și apreciază lejeritatea nevestei sale de a trece de la sexul anal la cel oral.
Mai multe despre năzbâtiile lui Hugo, într-un scurt citat….She holds nothing back, not at gambling, not at fucking. Throughout the most lost-in-space moments with her, when our eyes are wild, our breath is raspy, our lips are chafed raw on each other, when we’re wholly given over to our plundering instincts and all our animal cells are plumped with satiation likewise…”

My Girlfriend Comes to the City and Beats Me Up by Stephen Elliott

My Girlfriend Comes to the City and Beats Me Up by Stephen Elliott

“She tied my cock and balls together and told me to stick my tongue out and then slapped my face hard, the way my father used to.”

Este doar un mic citat deocheat, din romanul lui Stephen Elliott care ne prezintă cartea sa de amintiri și povestiri fictive despre sadomasochismul consensual.

A Sport and a Pastime by James Salter

A Sport and a Pastime by James Salter

Încă o poveste erotică ce se desfășoară în Franța! Scrisă de autorul american, James Salter,  A Sport and a Pastime este povestea unei aventuri dintre un tânăr american și o franțuzoaică în anii ’60.

Wonderland by Stacey D’Erasmo

Wonderland by Stacey D’Erasmo

“ Tocmai am făcut sex cu un fan,” spune Anna Brundage, artista care narează atât de bogat cel de-al patrulea roman al lui Stacey D’Erasmo, “Wonderland.”

“ Și toată lumea știe că ăsta e începutul când începi să devii o babetă nebună cu silicoane și cu ruj întins cu mult peste conturul buzelor.”

Anna este un rock star ajuns la vârsta mijlocie, care se află într-un turneu în Europa menit să îi readucă un pic din faima de care se bucura cu o decadă înainte. Înconjurată de concerte eșuate, droguri puternice și groupie sex, Anna este un narator seducător tocmai prin dorința sa de a-și păstra opțiunile cât mai dechise.

Written on the Body by Jeanette Winterson

Written on the Body by Jeanette Winterson

Este o poveste simplă; dragoste găsită, dragoste pierdută, dragoste regăsită – poate. Naratorul anonim se îndrăgostește de o femeie căsătorită pe nume Louise. Louise își părăsește soțul însă când află că are cancer, își părăsește și amantul.

„Written on the Body” este o călătorie despre cunoaștere prin metaforele dorinței și ale bolii.

Vox by Nicholson Baker

vox

Baker reușește să scrie un roman care remapează teritoriul sexului– solitar și telefonic. liric și profan, confortabil și periculos. Scris sub forma unei conversații telefonice dintre doi străini, „Vox” este un roman erotic clasic care poziționează autorul în topul celor mai importanți scriitori americani.

Tampa by Alissa Nutting

Tampa by Alissa Nutting

Comparat cu „Lolita”, romanul lui Nuttind vorbește despre pedofilia feminină. Celeste este o tânără profesoară în vârstă de 26 de ani, care predă la o școală din Tampa, Florida doar pentru a-și satisface nevoia de a face sex cu băieți de 14 ani.

Cartea a fost inspirată de cazul lui Debra Lafave, profesoara care a fost arestată pentru relația sa cu un elev de 14 ani dar care a fost salvată de la o sentință custodială datorită apărarea avocatului său în care explica că „este prea drăguță pentru închisoare”- un argument numai bun pentru romanul satiră.

The Gospel of Anarchy by Justin Taylor

The Gospel of Anarchy by Justin Taylor

„The Gospel of Anarchy” este romanul de debut al lui Justin Taylor. Firul acțiunii urmărește un grup de hippy anarhiști care locuiesc împreună în Fishgut, o casă transformată într-o comunitate în orașul Gainesvile din Florida. Filozofând despre religie, libertate și fericire, grupul așteaptă revenirea prietenului lor anarhist, Parker care le-a lăsat în urmă jurnalele sale devenite între timp un fel de biblie.

Sursă foto: googleimages.com

 

 

 Previous Post

Wedding Inspiration: O floare aurie

Next Post

Tendințe swimwear pentru femei cu forme rubensiene

Te-ar putea interesa și


More Story

Wedding Inspiration: O floare aurie

Navigând pe internet am dat peste o serie de fotografii de nuntă, absolut superbe de care ne-am îndrăgostit iremediabil! Dacă...