Facebook Pinterest Instagram

Throwback Thursday: Trecutul de model al lui Channing Tatum

Înainte ca Channing Tatum să fie un celebru actor de la Hollywood, era un model ce debuta pentru prima oară în show-ul de modă Neil Barret încă o față nouă în industria modellingului!

În 2002, Tim Banks (editor pentru style.com) îi lua un scurt interviu lui Channing, din culisele Săptămânei Modei de la Milano. Încă de pe atunci, tânărul în vârstă de 21 de ani avea ceva special, extrem de natural, Channing Tatum vorbește relaxat despre trecutul său ca dansator și cum a ajuns manechin pe catwalk.

„Întotdeauna am fost interesat de modă, mai exact de partea aia a modei care mă face să fiu diferit de restul lumii ” declara pentru Tim Banks.

Concluzionând cu zâmbetul pe buze, Channing dezvăluie faptul că o admiră pe Kate Moss și că i-ar plăcea să încerce să facă actorie, mai ales că nu se știe niciodată ce îi rezervă viitorul.

Deși ar fi putut avea o carieră lungă în lumea modei, acesta a ales un alt drum, reușind să devină un actor adorat de milioane de fani!

Sursă foto&video: googleimages, youtube.comPrevious Post

Gustare caldă: Rulouri de prosciutto cu smochine

Next Post

Make-up artist Dana Argeșan, ne invită la un curs de auto-machiaj personalizat

Te-ar putea interesa și


More Story

Gustare caldă: Rulouri de prosciutto cu smochine

Ai un eveniment special de pregătit sau pur și simplu îți dorești o gustare ca la restaurant? Atunci noi îți propunem...