Facebook Pinterest Instagram

THIS IS NOT A JEWELRY EXHIBITION PRIMA EDIȚIE A PROJECT A – TÂRG DE BIJUTERIE CONTEMPORANĂ

Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporană și Galeria Galateca vă invită la expoziția THIS IS NOT A JEWELRY, care va deschide prima ediție a târgului de bijuterie contemporană Project A!

This is NOT a JEWELRY

Expoziția “This is Not a Jewelry” va deschide prima ediție a PROJECT A, târg de bijuterie contemporană bianual dedicat în exclusivitate designerilor absolvenților Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană. Evenimentul va avea loc în perioada 7-8 iunie în cadrul Galeriei Galateca și va reuni 28 designeri autohtoni, sub o tematică expozițională specială.

This is NOT a JEWELRY este o temă inspirată din celebrul tablou al lui Rene Magritte Ceci n’est pas une pipe, devenit un simbol al artei moderne. Tema de aplicație este o provocare de reconsiderare a conceptului de bijuterie contemporană, de eliberare și de îmbinare, în același timp, cu alte fome de artă. Tema invită la un process de căutare a unei forme libere de exprimare artistică, dincolo de limitele convenționalului și comercialului.

Designerii care își vor expune noile colecții sunt: Adina Istrate, Alexandra Ungurelu, Alina Simion, Alis Lalu, Ana Maria Dobras, Anca Pandrea, Andreia Popescu, Bianca Grin, Gabriela Secarea, Ioana Streza & Alexandru Burlacu, Irina Moise, Mihaela Ivana, Rodica Richard, Adina Cretu, Alexandra Barbu, Alina Predoiu, Amalia Lungu, Arina Nițulescu, Camelia Lupu, Carmen Watkins, Corina Mardari, Dana Tudor, Diana Vasile, Iuliana Asoltanei, Iza Visoianu, Lucienne, Monica Stănescu și Silvia Suotean.

Project A este organizat de Assablage Școala de Bijuterie Contemporană în colaborare cu Galeria Galateca și face parte din manifestul de exprimare și statutare a bijuteriei contemporane ca forma de artă independentă. Tot în cadrul evenimentului, veți putea găsi și primul număr al revistei Autor, un proiect care poziționează designerii români în contextul internațional al bijuteriei contemporane.

PROJECT A THIS IS NOT A JEWELRY EXHIBITION

Sursă foto: googleimages, www.project-assamblage.roPrevious Post

„The Minister Of Elegance" by Lia Aram

Next Post

CHANEL RESORT 2015 în Dubai

Te-ar putea interesa și


More Story

„The Minister Of Elegance" by Lia Aram

Brandul vestimentar exclusiv feminin Lia Aram inaugurează un nou proiect intitulat „The Minister Of Elegance"! Proiectul...