Facebook Pinterest Instagram

Talent în stare pură în exercițiile de design interior marca Pure Render

Aceste imagini luxoase de design interior provin din galeria de proiecte a talentatei echipe de artiști digitali de la Pure Render. Încearcă să analizezi în amănunt detaliile redate în fotografiile ce urmează, expuse de altfel și în câteva clipulețe cu simulari virtuale.

Felul în care lumina și umbra cad în acest lobby în stil contemporan, face ca din punct de vedere vizual să ofere o senzație de adâncime in compoziție cu lumina naturală și cea artificială.

Unghiul acestui apartament în plan deschis îndrumă ochiul privitorului exact câtre priveliștea de la fereastră.

Lumina ușor voalată ce învăluie apartamentul din imagine, ne conferă senzația de lumină cereasca, producând un sentiment liniștitor.

Nuanța de verde mentol propusă pentru acest spațiu dedicat zonei de dining se potrivește perfect cu tonurile din peisajulul aflat in depărtare.

Detaliile complexe de la balustrada acestei scări somptuoase dau un sentiment de infinit.

Accentuată prin tehnica mozaicului, efectele de valuri mici ale piscinei te îmbie sublim sa faci o baie! Observă cât de elegant se reflectă apa în tavan și pe pereții lucioși ai încăperii.

Interioare în stil regesc:

Turul unui penthouse cu parfumul Hollywood-ului de altădată:

Sursa: HOME DESIGNINGPrevious Post

Machiajul buzelor Toamnă Iarnă 2012-2013

Next Post

Spațiu fără limite în sufrageria cu luminator

Te-ar putea interesa și


More Story

Machiajul buzelor Toamnă Iarnă 2012-2013

 5 nuanțe de rujuri pentru Toamnă Iarnă 2012-2013 Accesoriile și siluetele romantice din acest sezon devin și mai dramatice...