Facebook Pinterest Instagram

Style Inspiration: Tipuri de pălării

În trecut pălăria era un accesoriu nelipsit din garderoba unei doamne. Astăzi, pălăria reușește aproape de fiecare dată să definească un outfit chic! Deși poate fi dificil să îți găsești modelul potrivit, nu te descuraja. Pălăria este un must have al acestui sezon!

Sfaturi de bună purtare:

Alege modelul pălăriei în funcție de anotimp. Cele din fetru sau lână le poți purta toamna și iarna iar cele din din pânză sau pai sunt recomandate vremii călduroase.

Probează înainte să achiziționezi o pălărie. Acest accesoriu trebuie să vină perfect, o pălărie trebuie să nu fie nici prea largă, nici prea strâmtă.

Optează pentru un model ideal în funcție de lungimea părului tău. De exemplu, o pălărie cloche o să dea întotdeuna mai bine pe un păr scurt, în timp ce pălăria floppy este numai bună pentru părul lung. Important de reținut este faptul că stilul variază în funcție de persoană, experimentează cu ideile!

Alt punct extrem de important este cel legat de cum porți pe cap pălăria. Fedora se poartă cât mai lăsată pe sprâncene, iar cea în stil trilby merge lăsată ușor pe spate. Joacă-te cu unghiurile!

Culoare este un aspect prețios. Pălăria neagră rămâne un clasic, însă pălăriile în culori neutre sunt un must pentru orice ținută. Iar pentru a face un statement poți risca cu nuanțe ceva mai îndrăznețe.

Armonie și echilibru, iată ideea de bază atunci când vrei să îți accesorizezi outfitul cu o pălărie. Pentru un look echilibrat, te sfătuim să păstrezi o armonie între stilul outfitului și feelingul pălăriei.

Sursă foto: pinterest.com, googleimagesPrevious Post

Brunch de Paști la Athenee Palace Hilton

Next Post

Lansare Showroom Lia Aram

Te-ar putea interesa și


More Story

Brunch de Paști la Athenee Palace Hilton

Destinde-te de Paști la cel mai stylish brunch organizat de Athenee Palace Hilton! Brunch-ul se va ține la restaurantul...