Facebook Pinterest Instagram

Style Crush: Chloë Sevigny

The coolest thing ever, Chloe Sevigny a debutat în lumea modei în anii ’90, devenind noua IT girl!

Actriță respectată, în 1999 câștigă opt premii pentru rolurile sale printre care și o nominalizare la Globurile de Aur pentru Boys Don’t Cry. În palmaresul său se numără filme cu greutate și colaborări cu regizori apreciați (American Psycho (2000), Party Monster (2003), Dogville (2003) și Manderlay (2005)  în regia lui Lars von Trier).

chloe-sevigny

A pozat pentru Miu Miu, Louis Vuitton, H&M, iar în  2009 lansează o colecție de piese pentru bărbați și femei & unisex exclusiv pentru boutique-urile Opening Ceremony din Manhattan și Los Angeles. Printre celebritățiile care au fost văzute purtând hainele ei se numără Rihanna și Victoria Beckham.

Deseori etichetată ca un fashion icon modern cu abordări neortodoxe, Chloe Sevigny continuă să stârnească fascinație și pasiuni în lumea artistică.

chloe-sevigny

În 2001, designerul Marc Jacobs declara despre Chloe: ” Lumea modei este fascinată de ea. Și nu doar pentru că este talentată, tânără și atrăgătoare, ci pentru că sare în evidență dintr-o mare de actrițe care arată la fel.”

90s fashion icon

90s fashion icon

Sursă foto&video: pinterest.com, googleimages, youtube.comPrevious Post

Jessie Blush: Bloggeriță de Street Style & Travel

Next Post

Hot Video Pick: "Rimbaud Eyes" by Dum Dum Girls

Te-ar putea interesa și


More Story

Jessie Blush: Bloggeriță de Street Style & Travel

Jessie Blush este bloggeriță și fotograf colaborator pentru Vogue Australia! Născută în Noua Zeelandă, Jessie Blush...