Facebook Pinterest Instagram

Stil vestimentar Suki Waterhouse

Manechin, actriță și cântăreață, Suki Waterhouse este noul nume de pe buzele tuturor!

Suki-WaterhouseFiica unui cunoscut chirurg plastician din Londra, Suki mai are incă trei surori, printre care și Imogen Waterhouse care este deasemenea manechin.

Suki a debutat în modelling la vârsta de 16 ani, cînd a fost descoperită într-un pub din Londra. La numai vârsta de 19 ani cunoaște succesul în lumea modei, fiind pozată de către Rankin pentru Marks and Spencer ca model de lenjerie intimă.

Next London este agenția de modelling de care aparține lucru care a ajutat-o să aibă apariții pe coperțiile prestigioaselor reviste Elle UK, Tattler, Vogue Japonia, Vogue Korea, Love Magazine sau Velour.

Cunoscută ca fața brandului Burberry, Suki a mai apărut în campanii pentru Pepe Jeans, Swatch, H&M, Lucy in disguise, Caterina Gatta sau Max Studio.

Relația cu actorul de la Hollywood Bradley Cooper,  a catapultat-o în centrul atenției, fotografi de pretutindeni urmărindu-i fiecare apariție de pe catwalk, covor roșu sau alte evenimente publice.

Suki Waterhouse devine încet dar sigur un adevărat trendsetter, promovând stilul mod al aniilor 60 care a consacrat-o, manechinul ne promite apariții din în ce mai interesante!

Sursă foto: vogue.co.uk, googleimages

 Previous Post

Lookbook Stella Jean primăvară vară 2014

Next Post

Proiect extraordinar de beauty: Memories don’t live like people do

Te-ar putea interesa și


More Story

Lookbook Stella Jean primăvară vară 2014

Designerul de origine italiană, Stella Jean și-a lansat lookbook-ul pentru sezonul cald 2014! Stella Jean ne propune un mix de imprimeuri...