Facebook Pinterest Instagram

Stilul vestimentar al lui Ryan Gosling

De ce ne place Ryan Gosling? Simplu! pentru că este un actor tânăr, foarte apreciat dar și un cântăreț talentat. Ryan știe să cânte la chitară jazz și la pian. Când are timp, cântă cu plăcere în trupa sa de indie rock, Dead Man’s Bones.

Ryan Thomas Gosling, după numele său complet, și-a început cariera destul de devreme, încă din anul 1993, făcând parte din show-ul american „The Michey Mouse Club”. Colegii săi de show, nume celebre în industria muzicala precum Britney Spears, Justin Timberlake și Christina Aguilera, s-au orientat către o cariera pur muzicală, însă Ryan a ales actoria. Si bine a făcut!

În anul 2000, prinde primul său rol important alături de Denzel Washington în „Remember the Titans”, urmând în 2001, pelicula „The Believer”, apoi „Murder by Numbers” și „The Slaughter”.

În 2006, este nominalizat la Oscaruri pentru rolul său din Half Nelson. Printre alte filme în care a apărut Ryan Gosling, enumeram: „Lars and the Real Gril”, „All Good Things”, „Crazy Stupid Love”, „The Notebook”, „Blue Valentine”, „Drive”.

Galeria de mai jos parcurge cronologic, transformările vestimentare ale lui Ryan. De la colecție sa impresionantă de eșarfe, t-shirt-uri cu mesaje Darfur, jachete de piele, până la costume impecabile. Stilul vestimentar al Dl. Ryan Gosling merită o bilă albă din partea noastră!

Sursă imagini: THE CUT

 Previous Post

Interviu Vogue Italia cu Mădălina Ghenea

Next Post

Măști faciale home made iarna

Te-ar putea interesa și


More Story

Interviu Vogue Italia cu Mădălina Ghenea

Într-un interviu acordat revistei Vogue Italia, Mădălina Ghenea vorbește despre faptul că nu s-a simțit frumoasă la începutul...