Facebook Pinterest Instagram

Stil vestimentar Dita Von Teese

Nu cred că există o celebritate mai devotată modei retro decât Dita Von Teese. Regina burlesque-ului pe bună dreptate, arată întotdeauna impecabil! Din look-ul său nu lipsește rujul roșu și coafura de inspirație pin-up.

Fiecare ținută pe care o poartă țipă a anii ’50, obligatoriu haine cu un design croit perfect pe corp care îi accentuează talia de viespe. Nu o să o prinzi vreodată într-o pereche simplă de blugi (excepție făcând desigur doar ziua de Halloween, când în fiecare an se costumează în „femeie normală”).

” Susțin glam-ul. În fiecare zi. În fiecare clipa.” declara cândva Dita cu tărie.

În onoarea unicei Dita Von Teese, haideți să parcurgem câteva dintre cele mai senzaționale apariții ale sale:

Dita+Von+Teese+Clutches+Satin+Clutch+BxmcNYPPzKGl Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Evening+Dress+lzDDUZ0JXxal Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Print+Dress+rri7Z10O6yBl Dita+Von+Teese+Heels+Evening+Pumps+VDtI3-hcd2Rl Dita+Von+Teese+Heels+Pumps+DhnTnHqUSsbl Dita+Von+Teese+Outerwear+Fur+Coat+Kciphjq0jPgl Dita+Von+Teese+Pants+Shorts+Slacks+BNFlmY667Jnl Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Strapless+Dress+wRYhSLfuCaHl Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Print+Dress+1VyOzC_A55pl Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Cocktail+Dress+2rDuTGhclUSl Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Cocktail+Dress+8gowmSE2xpxl Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Cocktail+Dress+Fs8be5xtb7Ql Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Day+Dress+VKRLzogAPvol Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Evening+Dress+1Si6c-hgI2ql Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Evening+Dress+lzDDUZ0JXxal Dita+Von+Teese+Dresses+Skirts+Little+Black+xiyGIdru_8Dl

dita von teese

dita von teese

dita von teese

dita von teese

dita von teese

dita von teese

dita von teese

dita von teese

dita von teese

dita von teese

Sursa: STYLE BISTRO

 Previous Post

Secretul unei partide reușite de sex stă în buze!

Next Post

Cum să arăți fantastic la 50 de ani, cu Yazemeenah Rossi!

Te-ar putea interesa și


More Story

Secretul unei partide reușite de sex stă în buze!

Să fie oare o legătură între buze și senzitivitatea sexuală a unei persoane? Tabloidul britanic The Sun ne lămurește...