Facebook Pinterest Instagram

Stil vestimentar Candice Lake

Fost model, Candice Lake s-a născut în Australia iar actualmente este stabilită în Londra. Blogeriță și fotograf de succes pentru reviste de modă celebre precum: Vogue UK, Vogue Australia și Glamour UK, Candice Lake este destul de cunoscută în lumea modei.

Înainte să fie descoperită ca model la vârsta de 20 de ani, Lake se pregătea pentru o carieră în domeniul juridic în Sydney. Alege să se mute la Milano pentru un început nou în modeling. În 2002 semnează cu agenția de manechine Ford din New York și prinde contracte internaționale pentru Ralph Lauren, Versus for Versace și J Mendel. A realizat ședințe foto cu fotografi renumiți de modă (Steven Meisel, Bruce Weber) și a prezentat pe podiumuri internaționale pentru Louis Vuitton, Fendi și Chanel.

În 2005 se întoarce în Australia și se înscrie la Universitatea New South Wales, unde studiază fotografia. Lucrarea ei de licență (expoziție de fotografie) este publicată în revista Vogue și mai târziu expusă în Centrul Australian de Fotografie. În 2009 începe colaborarea cu revista Vogue UK ca fotograf și se mută în Londra. În februarie 2010 devine ambasadorul brandului francez Rue du Mail. Iși lansează blogul în 2011 iar în luna septembrie a aceluiași an are loc prima sa expoziție de fotografie în New York la Fashion’s Night Out. În ianuarie 2012, prezintă pentru Alberta Ferretti într-un show cu totul special alături de Tali Lennox, Amber Le Bon and Solange Knowles.

Stilul vestimentar al lui Candice Lake poate fi caracterizat ca fiind un stil proaspăt, feminin și șarmant!

Sursă foto: vogue.co.uk, pinterest.com, candicelake.com, googleimagesPrevious Post

Campanie publicitară Tom Ford primăvară 2013

Next Post

Expoziție de bijuterii contemporane la Muzeul de Design din Londra

Te-ar putea interesa și


More Story

Campanie publicitară Tom Ford primăvară 2013

Alături de nume celebre precum Prada, Marc Jacobs și Michael Kors, campania publicitară lansată de Tom Ford pentru primăvară...