Facebook Pinterest Instagram

Sport/Couture în Victoria Gallery!

Sport/Couture este prezent acum și în Victoria Gallery, cea mai nouă galerie comercială din București, aflată în Calea Dorobanților,126-130 cu un concept inedit de shop-in-shop!

SportCouture-Victoria Gallery

Corner-ul Sport/Couture oferă un mix original și atractiv de haine și accesorii ale unor brand-uri de renume internațional, precum Mulberry, Kenzo, M Missoni și Z Zegna.

Mulberry îmbină stilul orașului cu măestria tradițională a prelucrării pieselor din piele. Un brand-fenomen, Mulberry este un status simbol care a intrat în mentalul colectiv și în arsenalul de lux al trendsetterilor din întreaga lume.

mulberry

M Missoni si-a păstrat popularitatea în timp, datorită stilului unic și distinct, versatil și purtativ. Imprimeurile inconfundabile “zig-zag” au căpătat un twist contemporan, în timp ce mix-ul de culori și „pattern-uri” trasează an de an tendințele, în privința hainelor și a accesoriilor.

m missoni

Z Zegna, linia young a brand-ului masculin Zegna, conturează o garderobă urbană și contemporană, în care elementele clasice se împletesc armonios cu “construcțiile” și texturile inovative. Dedicate prezentului, colecțiile Z Zegna sunt bine ancorate în tradiție, adresându-se bărbaților încrezători, dar cu o atitudine relaxată, stăpâni pe stilul și alegerile lor vestimentare.

z zenga

“În jungla modei Kenzo este regele”, este mesajul transmis de casa de modă Kenzo care s-a impus în industria modei prin piese vestimentare colorate și nonconformiste. Accesoriile Kenzo pastrează moștenirea brand-ului care combină în colecțiile sale “animal print” cu elementele specifice pădurii tropicale: flori exotice, palmieri și culori tari.

kenzo

Victoria Gallery, cea mai nouă și atractivă destinație de shopping, din Bucuresti oferă clienților săi brand-uri de moda și de lifestyle adresate femeilor, bărbaților și celor mici, cât și o selecție high-fashion Victoria 46 (Balmain, Jimmy Choo, Celine, Lanvin, Stella McCartney, Saint Laurent, Gianvito Rossi, Dsquared2 si Zadig&Voltaire), shop-ul Agent Provcateur și magazinul Laduree.

Sport/Couture a împlinit 3 ani de existență, în timp ce Victoria 46 a aniversat 7 ani de prezență pe piața de lux din Romania. Informații despre locație și branduri vor fi disponibile pe www.victoriagallery.ro, dar și pe www.sportcouture.ro.

 Previous Post

Designer Grafic: Kristina Krogh

Next Post

Fashion Street Style cu Andreea Diaconu

Te-ar putea interesa și


More Story

Designer Grafic: Kristina Krogh

Kristina Krogh este artist și designer grafic din Danemarca care combină diferite materiale și suprafețe. Îmbinându-le,...