Facebook Pinterest Instagram

Simona Semen primăvară-vară 2014

Inspirată de fotografiile marelui David Hamilton, noua colecție Simona Semen mixează un look aristocrat, intens și sofisticat cu libertatea de expresie și ludicul juvenil al anilor 70.

Tonurile calde (roz, beige, auriu) contrabalansate de albastrul marin sau roșul intens, sunt transformate în plasticități moderne asimilând, într-o manieră complexă dantelele sofisticate, suprapunerile în 3D sau broderiile minuțioase. Se conturează imaginea unui personaj elevat, dar proaspăt, bogat în accente, dar visător în ansamblul lui.

Detaliile subtile ale structurilor vegetale sunt subliniate, la nivel vizual, prin plase textile suprapuse ce reușesc să creeze aceeași emoție plastică, alături de volumele echilibrate ce conturează inedit eleganța sobră, dar spectaculară a rochiilor – coloana vertebrală a noii colecții.

Ca spațiu al campaniei, viitorul sediu al Florăriilor Iris, a fost alegerea firească. Aerul său inedit, boem și misterios, de perioadă interbelică reprezentativă, încărcat de nesfârșite amestecuri florale a facilitat dialogul fundamental cu colecția și cu naiva iubire de frumusețe pură specifică anilor 70, reinterpretată pentru acest sezon.

Colecția reprezintă un pas înainte în evoluția brandului Simona Semen, în conturarea clară a personajului țintă: acea femeie pentru care eleganța trebuie să confere, pe lângă aristocrație și un aer de libertate, pe lângă forță și o fragilitate simultană revelată unic în personajele eterice ale lui David Hamilton, reconstruită acum pentru femeia secolului 21 în noul sezon Simona Semen primăvară vară 2014.

Colecția este disponibilă în studio-ul Simona Semen Str. Săgetii nr.9 și în designer store-urile: Band of Creators, Endra, Zenya sau online pe Moja.ro & WeLoveCouture.ro.

Simona Semen SS2014

Simona Semen SS2014

SS2014

SS2014

SS2014

SS2014

SS2014

Art Director: Alin Gălățescu
Fotograf: Cristian Floriganța
Model: Mălina Cristișor (ONE Models)
Make-up: Adela Pasc
Hair-styling: Cleopatra Micu
Pantofi: IL Passo
Cu sprijinul Florăria IrisPrevious Post

Hot Video Pick: "Rimbaud Eyes" by Dum Dum Girls

Next Post

În culise atelierului PRADA: Mocasinii de condus

Te-ar putea interesa și


More Story

Hot Video Pick: "Rimbaud Eyes" by Dum Dum Girls

Dum Dum Girls lansează cel mai recent clip intitulat "Rimbaud Eyes"! Așa cum ne-au obișnuit, Dum Dum Girls continuă...