Facebook Pinterest Instagram

Sharon Stone a pozat nud la 57 de ani pentru Harper’s Bazaar

Superba actriță, Sharon Stone revine în atenția publicului cu un pictorial sexy, alb-negru în revista Harper’s Bazaar!

sharon stone Harper's Bazaar

Sharon s-a destăinut într-un articol interesant despre cum a fost să își revină după accidentul vascular suferit în 2001 dar despre ce înseamnă să o ia de la capăt în cariera de moviestar.

„Când mi-am recăpătat cunoștiința, doctorul mă consulta și atunci l-am întrebat, ‘Sunt pe moarte?’ Iar acesta mi-a răspuns, ‘Ai o hemoragie cerebrală,'” își amintește Sharon. „Apoi am spus, ‘Ar trebui să o sun pe mama mea,’ doctorul replicând, ‘Da. Își poți pierde în curând abilitatea de a vorbi.'”

Se pare că actrița a avut o hemoragie masivă iar prin urmare creierul a fost împins mult de tot în față. Actrița s-a recuperat de abia după ani întregi.

„Simt cum aproape mi s-a schimbat tot ADN-ul. Creierul meu nu mai este unde era odată, corpul mi s-a modificat, până și alergiile alimentare s-au schimbat,” a explicat aceasta.

Pe lângă problemele grave de sănătate, căsnicia lui Sharon s-a destrămat pierzând inclusiv custodia pentru fiul său adoptat, Roan. Cariera actriței nominalizate la Oscar a avut și ea de suferit, Sharon întâmpinând dificultăți în memorarea replicilor și obținerea unor roluri importante.

Însă starul din Basic Instinct nu a renunațat și a continuat să lupte împotriva sorții dovedind că totul este posibil dacă ai voință.

„Partea bună a lucrurilor este că am devenit mult mai inteligentă emoțional, am ales să lucrez intens la anumite aspecte ale minții mele. Acum sunt mai puternică. Și pot fi neplăcut de directă. Lucrul acesta sperie oamenii însă cred că nu e problema mea. Faza e cam așa, am leziuni cerebrale; trebuie să te împaci cu treaba asta.” a povestit cu nonșalanță Sharon pentru Harper’s Bazaar.

sharon stone Harper's Bazaar

sharon stone Harper's Bazaar

Sursă foto: http://www.harpersbazaar.comPrevious Post

Home Inspiration: Apartamentul lui Coco Chanel de pe Rue Cambon

Next Post

Piesă de mobilier statement: Scaunele Yoruba

Te-ar putea interesa și


More Story

Home Inspiration: Apartamentul lui Coco Chanel de pe Rue Cambon

Una dintre cele mai faimoase și importante creatoare de modă, Gabrielle "Coco" Chanel inspiră și în zilele noastre! Pasionată...