Facebook Pinterest Instagram

Sfaturi practice și tehnici de împachetarea cadourilor

1. Începe pregătirea cadourilor din timp

Ia-ți adio de la haosul de Crăciun de anul acesta! Ghidează-te după acești pași simpli și aplică câteva din strategiile ingenioase pentru împachetarea cadourilor. Familia și cei dragi vor aprecia cu siguranță cadourile din partea ta, cu amprentă personală. Nu lăsa cadourile neîmpachetate! Pe masură ce le cumperi încearcă să le organizezi cât mai bine. Elementele de decor, fundele, panglicile și etichetele poți să le adaugi mai târziu. Însă nu uita să folosești bilețele pentru fiecare cadou ca să nu încurci la final cine primește ce.

Cadouri impachetate colorate

2. Împachetarea cadoului perfect

Secretul unui cadou împachetat perfect? Nu folosi prea multă hârtie, astfel poți îndoi mai ușor materialul de lucru, iar rezultatul este cu mult mai estetic. Înainte să tai hârtia de ambalat, acoperă cadoul cu ea ca să vezi dacă ajunge cât trebuie.

Cadouri cochete cu funda

3. Creează un turn din cutiile de cadouri

Dă un plus de eleganța cadourilor tale, aranjând cutiile împachetate unele peste celelalte și leagă-le cu două panglici supradimensionale. Împachetează mai întâi fiecare cutie în parte cu hârtie de mătase colorată apoi pune un pic de foaie pergaminata peste, cât să dea senzația subtilă de glazură.

Piramida de cadouri multicolore

4. Folosește rămășițele de material

Transformă bucățelele de material rămase prin casă pentru a inventa panglici si alte ornamente originale.

Material de impachetat cadouri

5. Nu irosi resturile de hârtie

Resturile de hârtie le poți folosi pentru a face funde elegante atașabile, supradimensionale.

Funde supradimensionale pe cadouri

Schita de ambalare pentru cadou cu funda mare

6. Alege o paletă de culori

Dacă nu ai suficient material pentru un cod de culori, atunci încearcă să alegi o paletă. Acest lucru  oferă o temă consistentă, apoi mai poți să variezi materialele între ele și textura acestora; indiferent de alegere un lucru e cert, cadourile de anul acesta îți vor purta amprenta personală.

Cadouri ambalate in hartie verde

7. Împacheteaza pe culori în funcție de persoană

Ai o grămadă de cadouri de oferit Craciunul acesta? Alege câte o culoare pentru fiecare membru al familiei, și poți să sari peste etichetarea cadourilor. O modalitate interesantă de a descoperi ce culoare ți-a fost desemnată.

Cutii impachetate in hartie mov

Sursa: MARTHASTEWART.COMPrevious Post

Stil vestimentar Kristen Stewart

Next Post

Just Cavalli Prefall 2013

Te-ar putea interesa și


More Story

Stil vestimentar Kristen Stewart

Fie că o vedem în colanți sau în piese proaspăt alese de pe podium semnate Balenciaga, Kristen Stewart afișează obișnuita-i...