Facebook Pinterest Instagram

Secretul unei partide reușite de sex stă în buze!

Să fie oare o legătură între buze și senzitivitatea sexuală a unei persoane? Tabloidul britanic The Sun ne lămurește în această privință!

Se pare că indiferent de forma buzelor, există o strânsă legătură între acest detaliu aparent superficial și viața sexuală. Un studiu recent ne dezvăluie câteva detalii despre acest subiect. Femeile cu “arcul lui cupidon“ pronunțat și arcuit sunt de 12 ori mai predispuse să ajungă la climax în timpul actului sexual decât cele cu o buză superioară mai puțin definită.

Universitatea West Scotland a efectuat un studiu pe 250 de femei, buzele lor și caracteristicile orgasmului. Una dintre posibilele explicații s-ar putea să fie aceea că forma buzelor ține de dezvoltarea din pântecul mamei.

Aceiași factori pot afecta și senzitivitatea altor părți ale corpului. LYNSEY HAYWOOD reporter pentru The Sun ne explică într-un tabel creat special, ce vedete au întradevăr motive de a zâmbi!

Dublu Orgasm      Boticul Pasiunii     Satisfăcută în taină    Dulce amăgire    Tristă consolare

tabel buze

Sursă: THE SUN UKPrevious Post

După naștere femeile devin mai inteligente

Next Post

Stil vestimentar Dita Von Teese

Te-ar putea interesa și


More Story

După naștere femeile devin mai inteligente

Mit sau realitate? este oare adevărat că după o naștere femeia devine mai inteligentă? Un studiu publicat de Asociația...