Facebook Pinterest Instagram

Rețeta de pastile la 35 de ani

Nu mi-am imaginat vreodată că la 35 de ani, în floarea vârstei, când ai putea muta munții din loc, unii aleg să rămână în depresie și să-și anestezieze stările cu pastile.

Nu mai pot dormi deci iau pastile. Nu mai pot slăbi, deci iau pastile. Nu mai pot mai nimic deci îmi tai singur craca de sub picioare. Am un simptom, deci clar sunt bolnav.

De ce nu-mi mai pot controla mintea și corpul? De ce să le amețesc cu chimicale controversate? Ce alte soluții am încercat?

Află care este rădăcina răului din tine și tratează problema. Medicamentele nu fac decât să atenueze simptomele neplăcute, nu rezolvă niciodată cauza.

Cauza este experiența ta negativă în raport cu lumea, interiorizată și multiplicată la nesfârșit până în punctul în care apar repercursiuni asupra corpului.

Iar corpul trimite mereu semnale – îți spune când îi e rău, când are nevoie de somn, când îi priește ceva sau când nu-i place ceva.

Oprește-te și ascultă. Urmărește-ți doar respirația câteva minute pe zi, cu ochii închiși, fără gânduri și ai să vezi. Treptat, răspunsurile vor veni singure, ca din senin și drumul tău se va așterne în fața ta.

De acolo tot ce trebuie să faci e să te urnești și să acționezi. Nu-ți trebuie un guru pentru asta, tu ești propriul tău guru, respirația ta este mentorul. Desigur, nu te oprește nimeni să citești, să cauți date științifice despre relația minte-corp, despre tine și univers, despre gândurile tale care îți creează realitatea dar nu-ți trebuie o sectă care să-ți dicteze calea.

Mergi acolo unde nu este cale și fă-o tu, lasă tu primele urme! Filtrează prin tine toată informația și vino cu soluția ta unică și individuală, croită special pentru tine. Numai ea va funcționa cu adevărat.

În mintea ta este problema și tot acolo Soluția. De acolo pornesc și reconstruiesc. Mintea este ca o grădină: gândurile pe care le plantezi îți arată realitatea în care vei trăi.

Dacă m-am lăsat influențat de negații: nu se poate, nu voi reuși, nu mă iubește x, e criză etc.- ele mă vor doborî încet și sigur.

Celulele tale sunt vii și nu vor lucra cum trebuie într-un mediu neprietenos, hăituite constant de fricile tale iluzorii și de toată informația negativă din jur. Dă-le liniște și încredere, un regim sănătos, și ele te vor duce din nou pe val !

Îndepărtează-te de rău, nu e rentabil să te lupți cu el, delimitează-te și plantează semințe bune în grădina ta.

Lasă televizorul și știrile să-i programeze pe alții. Pleacă de lâng oamenii negativi care repetă mereu că nu se poate. Tu poți mai mult și ești chemat să faci mai mult – pentru tine, pentru alții, nu contează. Nu mai împrumuta comportamente, nu încerca să fii ca alții.

Nu uita: nimeni nu este ca tine, nimeni nu vorbește ca tine, nimeni nu poate face ce faci tu așa cum o faci tu pentru că nimeni nu locuiește în mintea și în corpul tău- doar tu!

Alege să evoluezi și să te iubești. Uneori singurele vorbe bune pe care le vei auzi vor fi cele pe care ți le spui tu singur!

Fă-o fără ezitare pentru că ai tot ce-ți trebuie ca să reușești, oricât ar încerca alții să te convingă contrariul. De cele mai multe ori cei care vor să te convingă că nu te descurci fără ei sau produsul lor, vor doar să-ți vândă ceva și atât.

Crede ca se poate si vei putea!

helmut-newton-vogue-paris-1971

Helmut Newton Vogue Paris 1971

Helmut Newton.

Helmut Newton

Helmut Newton

Helmut Newton

Helmut Newton for Viva magazine, 1978

Helmut Newton revista Viva, 1978

Helmut Newton

jerry hall

Helmut Newton Model : Cindy Crawford

Helmut Newton Model Cindy Crawford

Helmut Newton

Helmut Newton, 1967.

Helmut Newton

Helmut Newton

Helmut Newton

Helmut Newton

Sursă foto: pinterest.com

 Previous Post

Pionerii zborului: Interstellar Trailer

Next Post

Queenie Liao, o mamă creativă

Te-ar putea interesa și


More Story

Pionerii zborului: Interstellar Trailer

Cel mai recent film regizat de Christopher Nolan, "Interstellar" se anunță a fi destul de interesant. Teaser-ul de aproape...