Facebook Pinterest Instagram

Perfume Review: J’Adore L’Absolu Dior pentru femei

Ediția de lux J’Adore L’Absolu de la Dior este lansată în noiembrie 2012. Superba sticluță de murano, creată de apreciatul sculptor francez, Jean-Michel Othoniel, este disponibilă în doar 300 bucăți, realizate manual cu măiestrie, într-un mic atelier, aflat pe o insulă din apropierea Veneției.

Eleganta nouă ediție vine cu o cu totul nouă poveste, oferind ingrediente noi, special alese pentru această creație. Trandafirii și iasomia grandiflorum au fost culese din apropiere de Grasse (Franța), iar petalele delicate de iasomie și tuberoza intoxicantă indiană din Mandurai (India). Noua compoziție care accentuează valorile tradiționale ale casei Dior a fost creată de către Francois Demachy, cunoscut pentru capacitatea sa alchimică, cu care reușește să creeze prin transmutări și metamorfoze sublime tărâmuri romantice și, totodată, excentrice. Acest parfum transcede mister și complexitate, precum femeia care adoră și-l poartă.

Forma feminină a sticluței realizate manual este decorată cu spirale din sticlă îmbogățită cu aur de 24k de jur împrejur. Pe lângă particulele strălucitoare din spirala care îmbrățișează maiestuos sticluța, minuscule petale din aur se pot găsi și în stopuș, conferindu-i un aer festiv și ostentativ. Forma nouă cucerește stilul tradițional al ediților J’Adore anterioare.

Pe lângă ediția limitată de lux, J’Adore L’Absolu este disponibil în sticluțe de 50 și, respectiv, 75 ml apă de parfum.

Mirseme: Iasomie, Trandafiri turcești damascena Tuberoze indiene

packshots_3348901110563Previous Post

Lelo Inez un vibrator de 10,000 de lire sterline?

Next Post

Greșeli de frumusețe de evitat pe timp de iarnă

Te-ar putea interesa și


More Story

Lelo Inez un vibrator de 10,000 de lire sterline?

Pentru a sărbatori Ziua Națională a Orgasmului, compania Ann Summers din Marea Britanie, specializată în lenjerie intimă...