Facebook Pinterest Instagram

PROTEST anti-viol pe plaja Copacabana din Brazilia

Faimoasa plajă din Rio de Janeiro, Copacabana a fost acoperită cu 420 de perechi de chiloți  pentru a marca numărul de violuri comise la fiecare 72 de ore în Brazilia!

protest anti viol copacabana

RIO DE JANEIRO, BRAZIL – 6 iunie: Fotografii de Marcio Freitas cu modele care pozează în rolul unor femei abuzate pe plaja Copacabana alături de 420 de perechi de chiloți în cadrul unei demonstrații împotriva violenței asupra femeilor. (IMAGINE Mario Tama/Getty Images)

Protestul a fost organizat de către NGO Rio da Paz și declanșat ca urmare a tragicului incident în care o fată de 16 ani a fost drogată și violată de 33 de bărbați în Rio de Janeiro, în data de 28 mai.

După izbucnirea știrii, clipul cu violul postat de către unul din atacatori a circulat pe social media. Mai multe mandate pentru arestarea presupușilor făptași au fost emise inclusiv unul pentru iubitul tinerei.

“Ne aflăm aici protestând, cerându-le autorităților să ia măsuri împotriva unui astfel de comportament criminal dar și pentru a implementa politici publice în comunitățile sărace din Brazilia, unde femeile sunt cele mai vulnerabile atunci când vorbim despre drepturile lor”, a declarat organizatorul protestului, Antonio Carlos Costa.

protest anti viol copacabana

protest anti viol copacabana

protest anti viol copacabana

Sursă foto: nytimes.com, googleimages.com, scoopnest.comPrevious Post

Experți de la Tate Britain, Rijksmuseum și Grand Palais participă la Museum Rocket

Next Post

Câștigătorii premiilor CFDA 2016

Te-ar putea interesa și


More Story

Experți de la Tate Britain, Rijksmuseum și Grand Palais participă la Museum Rocket

“Museum Rocket” este primul târg dedicat muzeelor și antreprenoriatului din Europa, având ca scop conectarea mediului...