Facebook Pinterest Instagram

Portalul Nunți de Basm și Psihoterapeutul Constantin Cornea te invită la un Workshop despre cum să treci peste stresul nunții

Ca orice evenimet important din viață, el vine însoțit și de stres. Iar când mai vorbim și de organizarea unei nunți… acesta poate depăși cu ușurință cotele suportabile!

De aceea ne-am gândit să te trimitem la Workshop-ul GRATUIT : Cum să treci peste stresul nunții, organizat de portalul Nunți de Basm și Constantin Cornea, Psihoterapeul & Coach, pe data de 24 iulie, de la ora 18.00 la ora 20.30 la Clinica Psievolution – str. Soldat Neagu Florea nr 7, ap 1 (zona Floreasca).

În timpul prezentării de o oră vei afla răspunsuri care să te ajute înainte de nuntă: ce este stresul, cum trebuie să faci comunicarea în cuplu înainte de evenimentul mareț, ce decizii trebuie să luați, cum să te comporți în cea mai importantă zi din viața voastră și mai ales cum să te descurci cu managementul timpului în planificarea nunții.

Înscrierea se va face pe principiul primul venit, primul servit, cu un total de 12 locuri libere. Pentru toate detaliile legate de Workshop-ul: Cum să treci peste stresul nunții și participare, află aici!

Workshop: Cum sa treci peste stresul nuntii
Sursă foto: googleimagesPrevious Post

Fotografia săptămânii: Vanessa Lorenzo by Jaume de Laiguana

Next Post

Jennifer Lawrence, J.Lo & alte staruri hot care și-au făcut apariția la show-urile couture de la Paris

Te-ar putea interesa și


More Story

Fotografia săptămânii: Vanessa Lorenzo by Jaume de Laiguana

Madrid, 05.09.2008, manechinul Vanessa Lorenzo pozează nud pentru fotograful Jaume de Laiguana! Misiunea fotografiei este...