Facebook Pinterest Instagram

Trend de sezon: The Little White Dress

The Little White Dress

Vara această nu trebuie să te ferești de rochiile albe. Secretul constă în alegerea corectă a croielii potrivite cu tipul tău de siluetă! Nu uita faptul că rochia albă îți permite o accesorizare mai amplă. Dă-ți frâu imaginației și bucură-te de vară!

Dacă urmărești un stil feminin atunci optează pentru un model pe corp, lady-like cu decupaje interesante. Combină rochia cu brățări colorate, coliere statement și genți  în ton.

robert rodriguezrobert rodriguez

stella-and-dot-colieregeanta tori burch

O altă idee de styling pentru rochia albă sunt influențele romantice. Caută rochii din dantelă sau din orice material fluid cu detalii sweet.

rochie alba dantelarochie alba dantela

De ce sa nu fi glamour într-o rochie albă maxi? Asorteaz-o cu o pălărie în stil Rachel Zoe și bijuterii prețioase în tonuri aurii. Însă dacă stilul tău personal înclină mai mult spre zona sporty, atunci caută o rochie albă care să se închidă cu un fermoar de sus până jos. Susține look-ul cu o pereche de teniși înflorați sau în culori tari plus un ghiozdănel în loc de poșetă.

rochie maxi missonirochie maxi missonirochie maxi missoni

Rachel-Zoe1

bijuterii

rochie richard chai ghiozdan aldo

tenisi gola

 

 Previous Post

Top 5 piese de vacanță

Next Post

Clutch-uri pentru orice ținută de vară

Te-ar putea interesa și


More Story

Top 5 piese de vacanță

Plictisită de hituri pop care rulează non-stop ? Nu îți face griji, iată top 5 piese de vacanță! Superstarul de naționalitate...