Facebook Pinterest Instagram

Pictorial cu Julianne Moore pentru Net-A-Porter

Muză pentru faimosul designer Tom Ford, Julianne Moore a pozat pentru coperta revistei Net-A-Porter în ținute semnate de designeri celebrii precum Isabel Marant, Kaufmanfranco sau Kiki de Montparnasse!

Julianne Moore a avut de împărtășit pentru cititorii revistei Net-A-Porter câteva dintre regulile sale, despre modă și stil.

” După o anumită vârstă nu mai poți să porți haine cu mesaje inscripționate pe ele. Iar având părul roșcat nu pun piese colorate pe mine, e suficientă nuanța părului meu” a declarat aceasta, râzând.

” Am citit zilele trecute declarația unei actrițe referitoare la culoarea negru,  ‘Alegând să porți întotdeauna negru, e ca și cum alegi să nu riști niciodată”, așa că mi-am zis, ” Atunci se pare că nu merg la risc! Port foarte mult negru!'”.

” Sunt de părere că moda ar trebui să fie distractivă, să fie o formă de exprimare și evident un lucru ce poartă ceva relevanță culturală. Este până la urmă o mărturie a personei care ești în momentul respectiv.” a încheiat Julianne, entuziasmată.

Un lucru e destul de clar, Julianne Moore este o actriță cu simț estetic și inclinații pentru fashion.

julianne moore

julianne moore

julianne moore

netaporter

julianne moore

netaporter

Sursă foto: netaporter.comPrevious Post

Tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2014

Next Post

Nicole Kidman pentru campania de primăvară/vară 2014 Jimmy Choo

Te-ar putea interesa și


More Story

Tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2014

În materie de fashion, sezonul de primăvară-vară 2014, se anunță a fi unul variat în tendințe! Culori strălucitoare...