Facebook Pinterest Instagram

Lansare showroom Piastrelle Casa – Noua destinație de shopping în amenajări interioare

Piastrelle, cunoscutul importator de placi ceramice și obiecte sanitare, lansează Piastrelle Casa, o extensie dedicată segmentului de produse de amenajare interioară din România. Astfel, compania româno-italiană, își lărgește portofoliul cu produse de mobilier, decorațiuni, corpuri de iluminat și accesorii pentru întreaga casă.

Showroomul Piastrelle Casa din Str. Nicolae Caramfil 22 va fi inaugurat vineri 19 iunie 2015.

Portofoliul noului brand Piastrelle CASA, aduce în prim plan piese de mobilier sau decoraţuni interioare deosebite, în ton cu cele mai noi tendințe internaționale, atent alese de la producători şi designeri italieni recunoscuţi în întreaga lume. Inovaţie şi design „made in Italy”, sunt cuvintele care descriu cel mai bine ambientele anului 2015 aduse de Piastrelle CASA.

“Inaugurăm o nouă locație în inima Bucureștiului, abordând un nou concept al amenajărilor interioare. Ne angajăm în misiunea de a deveni furnizor de lifestyle pentru clienții și partenerii noștri și vrem să le putem oferi o gamă extinsă de produse pentru amenajările interioare. Am creat un spațiu inedit, un spaţiu unde sufletul se bucură de obiecte făcute pentru a fi atinse, pentru a fi privite, experimentate, ce se asociază ușor cu o stare de spirit și un mod de viață” declară Ramona Stănciulescu managing partner Piastrelle&Piastrelle CASA.

Noul showroom din zona de nord a capitalei vă așteaptă să experimentaţi două stiluri diferite pentru casă, unul inspirat de liniile unei reședințe clasice, cu accente neo-clasice și unul ce reinterpretează o reședință contemporană-modernă.

Piastrelle este unul dintre cei mai specializati furnizori de materiale pentru finisaje în constructii și amenajări interioare din România. Compania a luat naștere in anul 1998, în orașul Lugoj din Romania. La început Piastrelle a importat produse ceramice – gresie și faianță – doar din Italia, pe care le-a distribuit prin reprezentati zonali, ulterior și-a lărgit portofoliul și cu produse din Spania și Polonia, dezvoltând o rețea proprie de retail și construind depozite în mai multe orașe ale României. Astăzi vorbim despre o rețea națională de 8 showroom-uri și concept store-uri în 7 orașe ale țării la care se adaugă 5 depozite constant aprovizionate cu ultimele noutăți în domeniu, o flotă importantă de mijloace de transport ce deservește întreaga țară și o echipă profesionistă de peste 100 de oameni pasionați de frumos. Piastrelle a construit parteneriate de durată cu numeroase firme comerciale de construcții, arhitecți și designeri de interior în toate zonele unde există puncte de lucru sau reprezentați zonali, precum: București, Timișoara, Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Caransebeș, Lugoj și Iași.

Vizitați site-ul PiastrelleCasa.ro

 Previous Post

Casa Narigua by P+0 Architecture

Next Post

Fotografii de Steve Schapiro
More Story

Casa Narigua by P+0 Architecture

P+0 Architecture este firma de arhitectură care a proiectat această bijuterie, pe numelei ei original Casa Narigua, din El Jonuco,...