Facebook Pinterest Instagram

Perfume review: Nina Rici, Nina Princesse D’Un Jour

Parfum Nina Rici: Nina Princesse D'Un JourOdată cu venirea iernii și schimbarea garderobei o vizită lungă la parfumeria preferată este iminentă. Un parfum iernatic lansat de curând este ediția limitată marca Nina Rici: Nina Princesse D’Un Jour.

Casa Nina Rici a lansat colecția Nina cu primul parfum lansat în 2006, în flacoane în formă de mere cu imprimeuri fermecătoare, optimistice și surprinzătoare. După ediția originală, colecția a luat anual proporții noi cu ediții limitate și noi versiuni, continuând trandiționalul stil sangvin și compoziții picante. Noua ediție a fost prezentată anul acesta, iar numele său este Nina Princesse d’Un Jour, disponibil în număr limitat.

Nina Princesse D’Un Jour este o poțiune a dragostei, conform tuturor site-urilor de recenzii internaționale, amestecând cu măiestrie puternice note de citrice. Luminosul și energeticul parfum al lămâilor calabriane combinate cu cele verzi de Caipirinha ne trimit cu gândul către un irezistibil mix de mere, praline, petale de bujor, vanilie și flori regina nopții, așezate armonios pe esențe lemnoase de cedru și mosc. Estențele tari, de neuitat, îl fac voalul perfect pentru cea recent îndrăgostită și poțiunea dragostei pe cel recent cucerit.

Note vârf: Lămâie, Lime
Note inimă: Regina Nopții, Bujor, Măr, Vanilie, Praline
Note bază: Mosc, Flori de măr, Cedru

Încadrare: Parfum floral și fructuos
Variante: Parfumul Nina Princesse D’Un Jour se găsește în magazine în sticluțe de 80ml EDT (apă de toaletă).
Prezentare: Sticla de parfum din ediția limitată a acestui an este de culoare roșu strălucitor reprezentând pasiunea și puterea dragostei tinere.Previous Post

Blogerul Sam McKnight despre prezentarea de modă Chanel Métiers D'Arts

Next Post

Perfume review: Fendi, Fan di Fendi Extreme

Te-ar putea interesa și


More Story

Blogerul Sam McKnight despre prezentarea de modă Chanel Métiers D'Arts

Care a fost inspirația din spatele machiajului și a coafurii prezentate în show-ul de modă Chanel Métiers d'Arts din Scoția? Blogger-ul...