Facebook Pinterest Instagram

Paiete în sezonul rece: câteva reguli de purtare

Fie că ieși în oraș la o petrecere, sau te-ai decis să iei cina într-un local mai pretențios, iarna este anotimpul potrivit pentru a te găti și a te simți cât mai specială! Așa că, răsfață-te sezonul acesta cu piese lucrate din paiete și accente strălucitoare.

Atunci când vine vorba despre  moda paietelor sau a altor elemente sclipitoare, trebuie să ținem cont de un set de reguli de bază. Nu de alta, dar nu vrem sa fim confundate cu bradul de Crăciun.

Pornind de la apariția lui Anne Hathaway la un eveniment monden din New York, urmează câteva reguli simple de purtare a paietelor, pentru a evita gafele vestimentare și împopoționatul în exces.

Deloc suprinzător, Anne Hathaway în aparițiile sale cele mai recente pe covorul roșu, nimerește de fiecare dată ținutele. Rochia pe care o poartă Anne în fotografie este o creație semnată de Nina Ricci și iată de ce look-ul ei este așa de inspirat:

anne hathaway

1.  Alege cât mai puține accesorii și bijuterii

În orice ținută există un element central pe care vrei să-l  scoți în evidență. În cazul nostru este vorba despre piesa vestimentară ornată cu paiete, deci bijuteriile trebuie să fie de-o finețe extremă, sau de ce nu, să le excludem în totalitate.

2. Oferă echilibru ținutei printr-un material nud

În cazul lui  Anne, șifonul nud vine în ajutorul lucrăturii delicate din paiete. Dacă vrei să încerci un top sclipitor sau o pereche de pantaloni, atunci asortează-i cu o bluză albă. Iar pentru un top paietat sugerăm în combinație, denim-ul.

3. Optează pentru încălțămintea metalizată

Auriul, argintiul sau bronzul, toate cele trei sunt ideale pentru lunile de iarnă. Ele accentuează luciul fără a copleși vestimentația (poți alege chiar o pereche de sandale, asemeni lui Anne, care poartă sandale in barete Stella McCartney).

4. Strălucește ca un diamant

Să urmăm sfatul Rihannei, motivul pentru care alegem o ținută strălucitoare este pentru că ne dorim ca întreaga lume să stie cât de chic suntem! Ce mai aștepți, dă-i bătaie și devino cea mai interesanta tipă de la eveniment!

Sursa: GLAMOUR USPrevious Post

Ghid de cadouri de Crăciun

Next Post

Moda străzii iarnă 2012

Te-ar putea interesa și


More Story

Ghid de cadouri de Crăciun

Fiecare Crăciun este o bună ocazie să ne etalăm talentul în alegerea cadourilor perfecte pentru cei apropiați, familie...