Facebook Pinterest Instagram

Nomad International Film Festival

Un festival, două țări, cinci mari orașe, 30 de zile de proiecție, zeci de mii de spectatori.

Nomad International Film Festival se va desfăşura în perioada 19 mai – 28 iunie și va avea loc în patru mari orașe din țară – București, Timișoara, Târgu Mureș și Constanța – și, în plus, și în Norvegia (în cadrul proiecțiilor organizate împreuna cu Muzeul Intercultural din Oslo).

Dedicat tuturor iubitorilor de film – fie acesta lung sau scurtmetraj – Nomad International Film Festival readuce în prim-plan, prin intermediul limbajului universal al cinematografiei, concepte ca tolerența și diversitatea etnică, întrepătrunderea culturilor și respectul față de oameni și identitatea lor.

Nomad International Film Festival este un festival cu și despre minoritățile culturale din România și, în același timp, o sărbătorire cinematografică a valorilor umane care ne definesc în context european.

Proiecțiile în fiecare dintre cele cinci orașe vor avea loc pe parcursul a șase zile și vor fi realizate în aer liber, cu echipamente performante, preconizându-se un număr total de peste 25.000 de spectatori. Sau, altfel spus: Nomad International Film Festival este cel mai mare festival românesc dedicat diversității culturale.

Și chiar mai mult: Nomad International Film Festival va cuprinde, pe lângă lungmetraje europene care s-au bucurat de aprecieri din partea criticilor – unele în premieră în fața marelui public din România – 12 scurtmetraje românești selecționate în cadrul competiției Nomad Shorts, încurajând și promovând astfel talentele cinematografice autohtone. [Află mai multe despre Nomad Shorts.]

Afis-NOMAD-Festival

Nu uita să dai un like paginii Nomad Film Festival!

Sursă foto&video: facebook.com, http://www.nomadfestival.roPrevious Post

Festivalul Luminii București

Next Post

Ilustrațiile lui M. C. Escher

Te-ar putea interesa și


More Story

Festivalul Luminii București

Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte! Într-o lume în care timpul nu ne mai este aliat, ci inamic de multe ori și nu mai are răbdare...