Facebook Pinterest Instagram

Noaptea Studiourilor de Arhitectură #RDW2017

Vineri, 25 mai începând cu orele 20.00, 16 studiouri de arhitectură te așteaptă în vizită!

Un eveniment marca The Institute, Noaptea Studiourilor de Arhitectură promovează industriile creative prin implicarea studiourilor de arhitectură din București ȋn evenimente interactive ce au loc simultan ȋn sediile lor sau ȋn spații conexe. Evenimentul permite publicului larg să treacă pragul studiourilor de arhitectură, ȋntr-un cadru informal și relaxat, îi invită pe studenți, colegi arhitecți și designeri să viziteze și să cunoască echipe și proiecte. Turul studiourilor de arhitectura @RDW 2017 are finish-ul la Palatul Universul, începând cu orele 23.00, pentru un after party organizat în grǎdina Universul.

Meet the studios – Noaptea Studiourilor de Arhitectură 
Ioka Design & Decoration e o echipa tânără formată din două arhitecte de interior a căror activitate se concentrează pe artă, design de interior și dezvoltare estetică, întrucât “design-ul deosebit nu este făcut doar pentru a fi privit, ci pentru a fi locuit și simțit”. Ȋmpreunǎ ca prietene şi partenere în aceastǎ colaborare , cele douǎ arhitecte împart aceeaţi viziune în decorarea spaţiilor interioare cu cǎldurǎ şi stil. Studio-ul lor se concentreazǎ pe realizarea unui design de calitate, conceput “sur mesure”  pe  cerinţele fiecarui client.
Noaptea Studiourilor de Arhitectură

IOKA

AND Birou de Arhitectură a fost înfiinţat în 2003 în Bucureşti de către Andrei Şerbescu şi Adrian Untaru, cărora li s-a alăturat ulterior Bogdan Brădăţeanu. Toate proiectele biroului sunt orientate către o înţelegere cât mai largă şi mai profundă a oraşului şi a evoluţiei sale, ca fundament pentru gânduri, speranţe şi îndoieli. Situaţia inedită creată în jurul fiecărui proiect în parte, împreună cu legăturile sale fragile cu oamenii, cu cartierele şi poveştile lor, sunt resursele esenţiale ce îmbogăţesc şi modelează fiecare demers.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură

AND Birou de Arhitectură

Studio InSign este un birou de arhitectură și design interior care oferă servicii de design de interior și de branding prin crearea unei identități vizuale și reflectarea acesteia în proiectul de amenajare interioară, realizează proiecte la cheie, proiecte de arhitectura și design de produs.  Studio Insign realizează și implementează cu succes proiecte din cele mai diversificate pentru apartamente, case, hoteluri, restaurante, cafenele, spații publice, birouri și săli de evenimente.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură

Studio InSign

Latitudine53 by Manasc Isaac. Călătoria lor a început acum 30 de ani prin proiectarea clădirilor de înaltă performanță în Arcticul Canadian. De atunci, Manasc Isaac a transpus cunoaşterea dezvoltată lucrând în climat extrem, în capacitatea de a fi economici cu resursele, creând medii excepţionale de lucru pentru oameni. Același lucru îl face Latitudine 53 în România. Deschid calea folosind tehnologii de ultimă oră pentru a proiecta clădiri noi şi transformǎ clădiri îmbătrânite în medii sănătoase, frumoase şi viabile investitorilor şi utilizatorilor în egală măsură. Lumea este interconectată, iar construcțiile sunt o parte importantă a întregului. Procesul de design Latitudine 53 reflectǎ acest mod integrat de abordare a design-ului aducând laolaltă o seamă de părți interesate într-o manieră transparentǎ şi colaborativă.

Noaptea Studiourilor de Arhitectură

Latitudine53 by Manasc Isaac

Noaptea Studiourilor de Arhitecturǎ face parte din circuitul Show Off by Unicredit Bank #RomanianDesignWeek 2017. 

Descoperă lista întreagă a studiourilor pe institure.ro!

Sursa: institute.roPrevious Post

Make-up Chevalet, o măsuță de toaletă ludică creată de Alina Ilie

Next Post

200 de proiecte create de 150 de designeri în cadrul ediției a-V-a a Romanian Design Week 2017

Te-ar putea interesa și


More Story

Make-up Chevalet, o măsuță de toaletă ludică creată de Alina Ilie

De la pictură la make-up, acesta a fost gândul Alinei când a creat măsuţa de toaletă a prezentului. Adaptabil oricărui...