Facebook Pinterest Instagram

Noaptea Cercetătorilor 2014

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment desfășurat anual în peste 300 de orașe din Europa. Anul acesta, în România, Noaptea Cercetătorilor va avea loc în Arad, București, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Târgu Jiu, Timișoara și Tulcea.

NOAPTEA CERCETATORILOR 2014

Vă așteptăm pe 26 septembrie 2014 în centrele orașelor menționate mai sus. Vom porni în călătoria științifică începând cu orele 16:00, însoțiți de cercetători, exploratori, inventatori, oameni de știință și scriitori de gen. Veți asista la experimente trăsnite, conferințe fascinante și concursuri, veți interacționa cu cele mai recente inovații tehnice și vă veți testa inspirația și creativitatea în universul științific.

NOAPTEA CERCETATORILOR 2014

Ediția din acest an a Nopții Cercetătorilor propune două abordări complementare dictate de doua echipe organizatoare diferite:

#Researchers for Humanity pe scurt #R4H propune o noua abordare a interacțiunii dintre publicul larg și lumea cercetătorilor prin activități și informații legate de modul în care cercetarea științifică contribuie la progresului umanității. Noul concept urmează a fi lansat la Noaptea Cercetătorilor și continuat după Noaptea Cercetătorilor prin ateliere și întâlniri între tineri și cercetători.

#doyouspeakscience, aduce în contact cercetătorii și publicul larg prin intermediul limbajului universal al științei.

Vezi programul din orasul tau aici.

Sursa: http://noapteacercetatorilor.eu/

 Previous Post

Kinofest 2014, editia a VIII-a

Next Post

Interviu cu Maria Tănase din Fonoteca de Aur a Societății Române de Radiodifuziune

Te-ar putea interesa și


More Story

Kinofest 2014, editia a VIII-a

Kinofest este primul și cel mai important festival de film digital din România (și unul dintre cele mai importante din Europa...