Facebook Pinterest Instagram

Muză contemporană: Louise Ebel

Louise Ebel, a.k.a. Miss Pandora, este un blogger de modă din Paris și o sursă constantă de inspirație pentru iubitorii de frumos de pretutindeni!

Louise Ebel studiază istoria artei și este pasionată de modă. Blogul său, Miss Pandora a avut-o ca sursă de inspirație pe Paris Virginia Oldoini, contesă de Castiglione, care a fost o figură importantă în istoria fotografiei. Contesa de Castiglione obișnuia să pozeze pentru fotograful Pierre-Louis Pierson, în ipostaze îndrăznețe pentru acea perioadă și în outfituri teatrale. Recunoscută ca fiind art directorul și stilistul fiecărei ședințe foto, Castiglione rămâne una dintre cele mai flamboiante prezențe de la curtea imperială.

„Moda nu există de una singură, este influențată întotdeauna de artă, muzică, filme și street fashion. Pentru mine hainele sunt o oglindere a unei ere. Ne arată cum trăiau oamenii, care erau manierele lor și principiile. Din acest motiv îmi place istoria modei, pentru că oferă multe informații despre trecut, mult mai mult decât războiele sau domniile.” povestește Louise într-un interviu acordat pentru Lookbook.nu.

Frumoasa franțuzoiacă a fost fotografiată și publicată în bloguri apreciate precum The Sartorialist, Garance Doré sau The Street Walker. Miss Pandora este o adevărată muză contemporană care reușește să transforme aspecte din artă în viața de zi cu zi,  prin intermediul fotografiilor și stilului său.

Louise Ebel surprinde de fiecare dată printr-un simț artistic fin și talentul său înnăscut pentru beauty și fashion!Previous Post

În căutarea nemuririi cu Leah Yerpe

Next Post

Tattoo inspiration: Miles Better

Te-ar putea interesa și


More Story

În căutarea nemuririi cu Leah Yerpe

Leah Yerpe este un tânăr artist din Brooklyn, NY care ne-a cucerit cu desenele sale full size în cărbune și grafit! “Îmi...