Facebook Pinterest Instagram

Miuccia Prada designer pentru filmul The Great Gatsby

Designerul MIUCCIA PRADA a adaptat în jur de 40 de r0chii din arhivele casei Prada și Miu Miu, pentru a crea costumele mult așteptatului film The Great Gatsby. Pentru această peliculă, Miuccia a colaborat cu Catherine Martin, designerul șef de platou și soția regizorului filmului, Baz Luhrmann.

„De obicei, fac tot posibilul să nu transmit ad literam, mesajul vizual al perioadei pe care o am de exploatat prin ținutele create de mine. Pur și simplu, nu acesta este stilul meu de abordare”, a declarat Miuccia Prada pentru revista Vogue US.”Însă pentru costumele acestui film, am realizat cu stupoare cât de ușor pot transforma piesele alese, într-un tablou fidel aniilor ’20.”

great-gatsby

Nu este pentru prima oară când Prada lucrează cu regizorul Lurhmann, pentru costume. În 1996 a creat o ținută pentru personajul principal, tot Leonardo DiCaprio din filmul Romeo + Julieta.

Iar Lurhmann a regizat la rândul său o serie de scurt metraje pentru recenta expoziție: Prada și Schiaparelli, la Muzeul Metropolitan din New York.

Una dintre cele mai mari companii de bijuterii Tiffany & Co a confirmat faptul că, actrița din rolul principal Carey Mulligan, a fost accesorizată pentru rolul său din The Great Gatsby  cu bijuterii unicat din diamante și perle.

prada si tiffany

Deși premiera filmului a fost fixată în mod oficial Crăciunul acesta, producătorii au decis să amâne lansarea peliculei până în luna iulie a anului 2013.

poster leo dicaprio

carey poster

tobey poster

Sursa: VOGUE UK

 Previous Post

Stil vestimentar Lana del Rey

Next Post

Interviu Vogue Italia cu Mădălina Ghenea

Te-ar putea interesa și


More Story

Stil vestimentar Lana del Rey

Elizabeth Grant  născută pe data de 21 iunie 1986 sau mai bine spus Lana Del Rey, este o cântăreață și compozitoare...