Facebook Pinterest Instagram

MATERIA #4 – Follow your leather calling!

Luna octombrie e luna MATERIA. Pe 20 și 21 octombrie la Palatul Telefoanelor va avea loc cea de-a patra ediție MATERIA – târg de design în piele.

MATERIA - LEATHER IS CALLING

Afiș oficial.

Un weekend all leather de petrecut într-o clădire emblematică de pe Calea Victoriei, plin de creativitate și concepte ce se regăsesc în noile colecții 2018, custom made pentru MATERIA de către designeri autohtoni, alături de designeri internaționali.

Pentru ei, pielea nu e doar un simplu instrument, reprezintă o chemare. La creativitate, la excelență și măiestrie. La provocare, experiențe noi și antreprenoriat. Și când spunem ei, vorbim despre o comunitate de designeri pasionați, care au ca principal material de creație, pielea.

Și aducem o selecție de culori, texturi, design și a touch opulence from: Abraham, Aliane, Artefact Room, Atelier Nichita, atelier437, Atribut, Carmenittta, Cătălin Onocan, Climent Art, DaDa, Dia, Ducessa, Le Xa, Editha Lupea, Florin Limbovici, Ginissima, Giulia Boccafogli, Karakter, Koja Concept, Laura Olaru, LeDot, Lemnia, Lia, Lucia Olaru, Lucienne, luvers, LUWA LEATHER, Lyria, Milissimo, MOTA, Oana Lupaș, Otilia Flonta, Rena, Sebastian Roncea, Simina Filat, Simona Albu, ZIG Leather, Snob.

MATERIA - LEATHER IS CALLING

We believe accessorising is an art, too! As such, we give you Giulia Boccafogli fashion jewelry’s collection for Materia – târg de design în piele!

Leather is calling. How will you answer?

Creat și susținut de Autor, MATERIA este primul târg de design în piele care își propune să devină în lumea creatorilor în piele ceea ce Autor este în bijuteria contemporană: o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele sau au că material principal de creație pielea.

***
Pretul unei bilet este 15 lei.
Biletele pot fi achiziționate aici: https://ove.ro/materia-targ-de-design-in-piele

MATERIA - LEATHER IS CALLING

Noua colecție Abraham face prima oprire în weekend la Materia – târg de design în piele!

MATERIA - LEATHER IS CALLING

Brandul atribut experimentează cu texturi, forme și materiale și vine cu o colecție de genți, din piele, într-o expresie de creativite, design și multă energie pozitivă!

 

MATERIA - LEATHER IS CALLING

They say every woman should have a go to outfit that she feels awesome in! Would yours be from LuciaOlaru’s collection for Materia – târg de design în piele?Previous Post

Vezi cel mai recent material video pentru colecția semnată de Smaranda Almășan SS19

Next Post

MADE IN RO: 100 ANI DE BRANDING ROMÂNESC

Te-ar putea interesa și


More Story

Vezi cel mai recent material video pentru colecția semnată de Smaranda Almășan SS19

În așteptarea celei mai noi colecții Smaranda Almășan, ne mulțumim cu un teaser video de aproape un minut semnat de Vlad...