Facebook Pinterest Instagram

Manechine celebre și nunțile lor

Dacă cei mai hot designeri din lume s-ar bate să-ți conceapă rochia de mireasă, ce tip ce nuntă ai alege? Ai opta pentru o ceremonie rapidă la starea civilă sau pentru o recepție la o căsuță tip bungalow din Surrey așa cum a făcut-o Patti Boyd când s-a căsătorit cu George Harrison?

Să ne amintim de Kate Moss care atunci când a zis da în fața altarului a ales să șocheze o lume întreagă apelând la mult blamatul John Galliano pentru o rochie de mireasă couture.

Revista Vogue UK enumeră câteva nunți ale unor manechine cunoscute:

Kendra Spears a devenit oficial prințesă atunci când s-a căsătorit cu Prințul Rahim. Cuplul a ales să își unească destinele printr-o ceremonie tradițională, musulmană în Elveția la Castelul Bellerive.

kendra-spears-

Josephine De La Baume a purtat o rochie Zac Posen la nunta ei cu Mark Ronson undeva în sudul Franței. Ginerele a avut un costum semnat Richard James.

mark ronson

Atunci când Coco Rocha a acceptat să se căsătorească cu James Conran, designerul Zac Posen a fost prima și ultima alegere în materie de rochii de mireasă.

rocha

Kate Moss s-a măritat cu solistul formației The Kills într-o rochie John Galliano.

kate moss

După o relație de 8 ani de zile, Rhea Durham s-a căsătorit cu iubitul său Mark Wahlberg. Nunta s-a ținut în Beverly Hills. Rochia a fost semnată de Marchesa.

mark wahlberg

Stella Tennant a purtat în ziua nunții ei cu fotograful francez David Lasnet o rochie Helmut Lang.

Stella Tennant

Modelul de origine olandeză Sharlely „Lilly” Kerssenberg a oficializat relația sa cu tenismenul Boris Becker în St Moritz într-un smoking alb.

boris becker

Natasha Poly și Peter Bakker au optat pentru o ceremonie ce a durat 3 zile în Saint-Tropez. Manechinul a purtat o rochie Givenchy și flori  în păr. Coloana sonoră a fost asigurată de Leona Lewis.

Natasha Poly

Lily Aldridge și solistul trupei Kings Of Leon, Caleb Followill s-au căsătorit într-un luxos hotel din California. Modelul Victoria’s Secret a purtat o rochie Vera Wang fără bretele și cu detalii din dantelă Chantilly. Mirele a purtat un costum gri Gucci.

lily aldridge

Îmbrăcată într-o rochie alb-aurie Givenchy, Lara Stone s-a cununat civil David Walliams în Londra. La recepție Lara a purtat o rochie aurie mini.

lara stone

Sursă foto: VOGUE.UKPrevious Post

Ediție aniversară Vogue China!

Next Post

Noua Elizabeth Taylor: Lindsay Lohan

Te-ar putea interesa și


More Story

Ediție aniversară Vogue China!

La mulți ani Vogue China! Revista Vogue China, a ajuns la cea de-a 8-a ediție! Pentru a puncta acest moment, Vogue a scos...