Facebook Pinterest Instagram

Make up Chanel Glitter cu Hanneli Mustaparta

În căutarea unui look excentric pentru evenimentul Whitney Art, Hanneli Mustaparta fashion blogger, stilist și fost manechin prezintă pentru VOGUE un clip de beauty.

„Machiajul pe care vreau să-l încerc este cel din show-ul de modă Chanel toamnă-iarnă 2013. M-am întrebat dacă un astfel de machiaj s-ar preta și în lumea reală. Oare ar merge? Și dacă da, în ce condiții l-ai aplica. Clar nu e un machiaj de zi ci mai degrabă unul pentru un party. Cum ar fi party-ul Whitney Art!” povestește entuziasmată Hanneli.

Catherine Piercy, director de beauty pentru revista Vogue US explică: „Acest look a fost văzut pentru prima oară în show-ul Chanel pentru sezonul rece 2013. Peter Philips a fost make up artistul care a creat machiajul. Argintiul și glitter-ul te duc imediat cu gândul la Andy Warhol și la The Factory. Este vorba despre acea exagerare pe care o dă efectul argintiului.

O petrecere de artă este locul potrivit unde poți să testezi un astfel de look.”

Hanneli Mustaparta

Pentru recrearea makeup-ului, Hanneli a invitat-o și pe prietena sa Hannah Bronfman.

Rezultatul a fost unul cu totul surprinzător! Un machiaj care părea a fi un pic exagerat s-a dovedit a fi unul potrivit pentru un party.


Sursă foto & video: Google images, Vogue.comPrevious Post

Katy Perry este o regină rebelă

Next Post

Un rând de aplauze pentru Lady Gaga!

Te-ar putea interesa și


More Story

Katy Perry este o regină rebelă

Pop starul Katy Perry și-a lansat cel de-al treilea parfum: Killer Queen. Numele a fost inspirat după celebra piesă ‘Killer...