Facebook Pinterest Instagram

MAGAZINE ONLINE ROMÂNEȘTI CARE AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ

Dacă și pe tine te obosește aglomerația din magazine și nu ai timp după muncă să umbli lelea prin malluri sau showroom-uri mai fancy, atunci înseamnă că ți se potrivește shoppingul online!

Fiind o mare fană a cumpărăturilor online, pot zice că totul decurge într-o manieră mult mai organizată. Cu un simplu click găsești piese din noile colecții și poți sorta la fel de ușor ce te interesează în funcție de model, măsură, culori și prețuri. Deși există și ceva dezavantaje și anume să nu ți se potrivească hainele, ei bine odată ce te obișnuiești să folosești ghidul de măsuri și centimetrul de croitorie nu ai de ce să îți mai faci griji. Nu uita faptul că multe magazine online, primesc retururi și oferă atât asistență online cât și telefonică.

Revenind la ce magazine online merită să le încerci, iată mai jos de unde am cumpărat personal și am fost mulțumită de rezultat:

1. SWEET PAPRIKA – Magazin online pentru iubitorii de Vintage & More

Sweet Paprika a fost la început versul unei poezii scrise de Gabriela Atanasov în liceu la ora de Limba engleză și este o metaforă pentru “Iubire”. Mai târziu a devenit un “mode de vivre” în stilul dulce-iute, apoi un blog de modă și stil personal iar pe 12 octombrie 2012 numele primei colecții semnate Gabriela Atanasov.

În 2013 conceptul Sweet Paprika împreună cu creatoarea lui au decis să pună punctul roșu pe “i” și să deschidă propriul magazin online, cel pe care tu navighezi în căutarea unor produse unice chiar ACUM!

Aici poți achiziționa atât piese Sweet Paprika semnate Gabriela Atanasov cât și ultimele creații ale designerilor români. Pe lângă aceasta dacă ești pasionat de vintage te poți bucura de o gamă variată de produse care au o poveste de minim 20 de ani vechime.

Screenshot_1

sweetpaprika_revista_civilizatia

sweetpaprika_revista_civilizatia

Coca Zaboloteanu

Brandul Coca Zaboloteanu a luat naștere în urmă cu 6 ani, din dorința de a crea o lume plină de culoare, un univers al tuturor posibilităților în care fiecare femeie are o pereche de pantofi gândită special pentru ea.

În fiecare zi explorăm infinite posibilități, asocieri de culori, texturi și materiale pentru a va oferi pantofi din piele, lucrați manual în atelierul nostru din București.

Începând cu sezonul toamnă/iarnă 2013, Coca Zaboloteanu a lansat prima colecție de genți, întregind astfel portofoliul de produse ce îmbină frumusețea, originalitatea și libertatea de mișcare.

pantofi_coca_zaboloteanu_revista_civilizatia pantofi_coca_zaboloteanu_revista_civilizatia

Atelier Framboise

Proaspăt pe piața online de haine, Framboise este un brand în spatele căruia se ascunde o pasiune nebună pentru haine și dragostea pentru materiale de calitate. Framboise promovează eleganța, delicatețea, confortul și comoditatea!

Acordă-ți câteva minute de evadere din cotidian și alege femeia care vrei sa fii mâine: elegantă, delicată, femeia business sau pur și simplu cea mai încântătoare iubită, soție, soră sau prietenă. Framboise iți va fi alături în această călătorie minunată, punându-ți la dispoziție o mulțime de haine deosebite, de care suntem sigure că te vei îndrăgosti pe loc.

 framboise

framboise

framboise

Atu Body Couture

Atu Body Couture este un brand românesc de haine, destinat femeilor cu personalitate și celor care înțeleg ceea ce poartă. Colecțiile sezoniere sunt prezentate sub forma unor capsule cu estetică și direcții proprii.

Atelier Atu este un magazin on-line dar și un showroom, dedicat designului românesc de calitate, un spațiu în care te poți exprima, poți vizualiza și cumpara obiecte vestimentare unicat sau în serii mici, piese personalizate sau ajustabile, în funcție de formele corpului fiecăreia.
atu_atelier_revista_civilizatia

atu_atelier_revista_civilizatia

PULSE

Înființat în 2003, PULSE este un brand fresh de haine pe piața din România. Fondat și dezvoltat de Laura Dimancea alături de Maria Toader, PULSE își propune să combine într-o manieră subtilă, moda cu arta.

PULSE se adresează femeilor inteligente și receptive, interesate de tot ce e nou și de piese vestimentare complexe și futuriste. Semnătura PULSE este definită de îmbinarea unui mix original de texturi, materiale neconvenționale, tăieturi geometrice și linii fluide, livrând astfel un look autentic.

pulse fashion

 brandul pulse revista civilizatia

brandul pulse revista civilizatia

IRENKA

Irenka înseamnă femeia ICON, femeia perfecţionistă, inventivă şi creativă, care ştie că orice haină pe care o îmbracă vorbeşte despre ea. Irenka se defineşte prin materiale preţioase, cusături fine, inserţii aplicate cu migală, atenţie absolută la detalii.

Irenka este brand-ul mătăsii, despre care credem că este cea mai bună prietenă a femeii, după diamante. Cele mai multe creaţii Irenka sunt realizate din mătase naturală, care le transformă în piese vestimentare de tip statement.

Irenka este brand-ul care se adresează fiecărei femei, în parte, şi nu unui grup de femei. Credem în unicitatea personalităţii feminine, de aceea creaţiile Irenka sunt unicat sau serii foarte limitate, niciodată un produs de masă.

Irenka_revista_civilizatia

Irenka_revista_civilizatia

Sursă foto: googleimages, irenka, framboise, atu atelier, facebook.com, sweetpaprikaPrevious Post

Model Crush: Diana Moldovan

Next Post

În culise: Dolce & Gabbana primăvară 2015 RTW

Te-ar putea interesa și


More Story

Model Crush: Diana Moldovan

Pentru necunoscători, Diana Moldovan este unul dintre cele mai hot manechine ale momentului! A defilat pentru nume importante...