Facebook Pinterest Instagram

Made in RO, ediția #9, spune povești de design, coapte în cuptorul de ceramică

Sâmbătă, pe 20 mai, DESIGNIST, primul proiect românesc de publishing online care vorbește despre designerii români de produs, despre design interior și industriile creative, iese din nou în offline cu ocazia unei ediții speciale Made in RO – Târg ales de design, dedicate ceramicii. Made in RO #Ceramică va avea loc într-o clădire monument istoric din București, de pe strada Alexandru Philippide nr. 5, etajul 2 (în spatele Institutului Francez), și va reuni unele dintre cele mai fresh și originale proiecte de ceramică contemporană din România.

Colecția Honeymoon by Mădălina Andronic.

Made in RO #Ceramică face parte din circuitul de evenimente organizate în contextul Romanian Design Week 2017. DESIGNIST inaugurează astfel un concept de evenimente tematice, care pune accent pe caracterul unitar al proiectelor curatoriate. Vor expune, într-un cadru exclusivist, unii dintre cei mai talentați artiști ceramiști, precum și designeri de bijuterie, fashion sau obiect, care au proiecte colaborative pe zona de ceramică sau care includ ceramica în creațiile lor.

Lampă cu bază din ceramică by Bufnița Atelier de ceramică.

Pe lângă frumusețea delicată a obiectelor de porțelan pe care le poți cumpăra de la târg, pe 20 mai vei avea ocazia să descoperi și un apartament interbelic – deschis publicului doar cu ocazia evenimentului. Spațiul, cu tavane înalte, glasvanduri și sobe originale, va pune în valoare creațiile ceramice semnate de cei 15 artiști români.

Linguri din ceramică și lemn, Spoonfool.

Vizualul târgului-expoziție spune, din nou, o poveste made in RO. Este vorba de un platou din porțelan glazurat, creație a Alinei Constantin aka Alina Ceramics. Face parte din colecția “Bubble” – o serie limitată de platouri din porțelan decorate prin suflarea de bule de săpun cu pigment ceramic, tehnică ce oferă unicitate fiecărui produs.

Una ca luna.

Vor expune: Keramice, Studio mud., SPOONFOOL, Alina Ceramics, Ceramic Sparrow, De Ceramică – Mădălina Teler, Mădălina Andronic, Una ca Luna, Atelierul Bufnița Ceramică, Glorybox, Atelier BohemianFlow, Atelierul de porțelan, Iutta, Bianca Grin, Christine on the Clouds.

Bijuterii din porțelan by Atelierul de porțelan

Detalii și povești despre designerii participanți pe www.designist.ro.

Când: sâmbătă, 20 mai, 11.00-20.00

Unde: Str. Alexandru Philippide nr. 5, etaj 2 (strada din spatele Institutului Francez)
Intrare liberă
Facebook event: aici

Afiș, Made in RO, ediția #9.Previous Post

200 de proiecte create de 150 de designeri în cadrul ediției a-V-a a Romanian Design Week 2017

Next Post

Designer român: Sandra Galan

Te-ar putea interesa și


More Story

200 de proiecte create de 150 de designeri în cadrul ediției a-V-a a Romanian Design Week 2017

The Institute și ING Bank prezintă ediția aniversară, a cincea, a Romanian Design Week, cel mai mare eveniment destinat...